Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nagyon lefáraszt már...

Anyám nagyon lefáraszt már ezzel a témával, minden e körül forog?

Figyelt kérdés
Már évek óta szenved egy romboló rossz kapcsolatba. Amit még annak se neveznék mert több órányira élnek egymástól, külön életet élnek. Néha találkoznak havonta 2 hétvégét töltenek együtt. De még ígyis állandóan veszekednek a pasi nem tudja anyámat elfogadni azon sopánkozik hogy miért olyan amilyen és mi kell ahhoz hogy jobb legyen fejlődjön. Leszólja akármit csinál , akármennyire igyekszik akkor is csak a rosszat veszi észre. Anyám ennek ellenére is szereti évek óta ez megy néznem kell ahogy szenved miatta. Ráadásul nekem panaszkodik nekem mondd el mindent . Hiába látom el tanácsokkal hogy ne hagyja magát ennél többet ér. Teljesen felesleges ugyanúgy magyaráz tovább . Megkérdezem tőle hogy van egyből átvált erre a témára . Panaszkodik de nem tesz ellene semmit. Sokszor mintha nem is lenne jelen fejben, miatta szomorkodik vele írkál. De a pasi csak ossza a fejét . Legutóbb szakított vele anyám 2 hónapig tartott. Bizonygatta hogy ez igy is marad,bántalmazó kapcsolat volt teljesen leépítette . Erre kibékültek . És ujra ugyan az megy tovább. Megint nekem panaszkodik . Már nem bírom. Mit csináljak. Lefáraszt teljesen. Miért csinálja ezt magával meg velem és a húgommal ezt nézzük, hallgatjuk évek óta
2022. dec. 12. 06:57
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Van benned annyi önismeret, hogy innentől kezdve nem reagálsz az ezzel kapcsolatos panaszaira?
2022. dec. 12. 07:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám neki, hogy anyu, úgy látom, szeretsz szenvedni. Nincs ezzel gond, de minket ezzel ne fárassz. Hajlandó vagy másról beszélgetni? Nem? Akkor léptem. És ezt így egymás után. Telefonban ugyanígy, akkor leteszem, szia.
2022. dec. 12. 07:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az az ember, aki panaszkodik, de a helyzetén nem kíván változtatni, az valójában nincsen rosszul abban, amiben van, sőt élvezi is. Ha ilyen buta, hogy nincs igénye változásra, akkor így járt. Vagy ennyire tré, hogy tudná, hogy más nem áll vele szóba.
2022. dec. 12. 07:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A negyedik-ötödik értelmetlen panaszkodásnál ignorálnám őt.

Nem érdekel, aki szeret szenvedni, az úgyis talál rá ezer okot, anyukád pedig szeret mártírkodni.

Ha annyira rossz lenne, kilépne a kapcsolatból.

2022. dec. 12. 08:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik mégiscsak ennyit ér.
2022. dec. 12. 08:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele többet.
2022. dec. 12. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Havi kétszer találkoznak? Ez nem kapcsolat, amúgy.

Anyád tévhite, hogy nem kap mást, nem kap jobbat.

Ezt neki kell kiverekednie.

Utoljára elmondanám, én mit tennék a helyében, megkérném, hogy nekem többet ne panaszkodjon, akkor szóljon, amikor már kirúgta.

2022. dec. 23. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!