Mit csináljak már az Apámmal?
Kiskoromtól ő nevel, mindent megad nekem, nem ezzel van a probléma.
Hanem hogy ugyanaz ismétlődik.
Becsajozik, bemutatja nekem a nőt, tök jól elvagyunk, aztán kidobja őket.
Nálam betelt a pohár legutóbb és rákerdeztem, hogy erre most mi szüksège volt? Tiszta rendes nő volt és mèg szép is...Erre ilyet szólt hogy horkolt...neki pedig nem kell a lakásba egy mormota aki mellet nem lehet aludni...nagyon mérges lettem, azt hittem felrobbanok olyan mérges voltam rá, főleg hogy kinevette.
Rögtön vissza vett magából és mondta hogy üljünk le beszélgetni.
És akkor én rákerdeztem hogy tényleg e miatt dobta ki? Mikor tök jókat főztünk együtt, tök jól kijöttünk. Erre csak hallgatott meg nézett maga elé jó 5 percig mikor kibökte, hogy nem fog mellébeszélni.
És hogy rajtam kívül , mást nem visel el...senki más tàrsaságát nem kedveli tartósan, nem kívánja ez a helyzet. Sőt terhes neki mások jeleléte és csak azért visel el nőket, mert hogy férfi és vannak igényei. Egyfajta kompromisszum ez neki.
Azóta eltelt fél év. És 3 hónapja bemutatott nekem valakit. Ilyen nője mèg nem volt. Szokas szerint nagyon szép, de nem nyitott felèm csak köszönt mikor először taliztunk. Együtt edz Apával.
Aztán ahogy teltek a hetek nekem letört a körmöm, erre azonnal kiszúrta a nő és megcsinálta nekem. Közben beszélgettünk és a vege az lett hogy azóta már velem edz, nem Apaval.
Mondtam Apának hogy ha őt is kidobja én kinyírom. Mire teljesen komolyan azt mondta hogy ez most nem rajta múlik.
Mert hogy ez a nő egy "igazi". És tényleg az. Mert eddig mindig az volt hogy Apa csinált mindent. Főzés mosás bevásàrlás...ágyba reggeli
Ez a fitneszes csaj viszont megelőzi és ágyba viszi Apának a kv t és....szeret minket.
Szerinted?
Velünk karácsonyozott.
Sokat csókolózik Apával.
Aztán ünneplés közben ránèztem Apàra, amíg x elment wc re...ő meg beszólt, hogy
-Nyugi van már.
-Elkaptam, beszerveztem, úgy néz ki hogy a miénk lesz mostmàr.
Olyan vagy te meg a faterod, mint 2 vadász. Kerestek, kutatattok, közben az emberi tényezőt a szabad akaratot, a lelket full kihagyjátok a képletből. Nektek bizonyos célokra kell egy adott személy egy emberi lény és ennyi.
Neked kell egy barinő és pótanyuka aki úgy foglalkozik veled ahogy egy apa ha meggebed sem tud...a faterodnak meg kell egy szép kívánatos nő aki meghúzza magát a magányos természete árnyékában.
Kajakra te is meg az apád is...ragadozók vagytok.
Sokszor ott áll vagy bukik egy kapcsolat, hogy mennyire egyeznek meg a jövőbeni tervek. Apád gondolom már nem akar gyereket, ott vagy neki te, majdnem felnőtt (vagy teljesen felnőtt, most nem emlékszem, hogy írtad-e a korodat). Ha olyannal ismerkedik, akinek még nincs gyereke, azzal úgyis csak kérészéletű kapcsolata lesz, akármennyire is látszólag összeillenének. Mert az a nő olyan kapcsolatra törekszik, amelyikben gyereke lehet. Az is lehet, hogy ezért lett vége apád korábbi kapcsolatainak. Csak addig kell a nőknek, amíg nem találnak jobbat helyette.
Jobb = lehet vele családalapításban gondolkodni.
Ha persze olyanokkal jött össze eddig is, akiknek már volt gyerekük, akkor más oka lehetett a szakításnak.
Amúgy még ha nem is zárkózna el apád a gyerekvállalás elől, akkor is már öreg hozzá. Nem fog ő már kelleni gyerektelen nőknek. Max. ideig-óráig szórakozásra. Gyerekeseknek igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!