Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak már az Apámmal?

Mit csináljak már az Apámmal?

Figyelt kérdés

Kiskoromtól ő nevel, mindent megad nekem, nem ezzel van a probléma.

Hanem hogy ugyanaz ismétlődik.

Becsajozik, bemutatja nekem a nőt, tök jól elvagyunk, aztán kidobja őket.

Nálam betelt a pohár legutóbb és rákerdeztem, hogy erre most mi szüksège volt? Tiszta rendes nő volt és mèg szép is...Erre ilyet szólt hogy horkolt...neki pedig nem kell a lakásba egy mormota aki mellet nem lehet aludni...nagyon mérges lettem, azt hittem felrobbanok olyan mérges voltam rá, főleg hogy kinevette.

Rögtön vissza vett magából és mondta hogy üljünk le beszélgetni.

És akkor én rákerdeztem hogy tényleg e miatt dobta ki? Mikor tök jókat főztünk együtt, tök jól kijöttünk. Erre csak hallgatott meg nézett maga elé jó 5 percig mikor kibökte, hogy nem fog mellébeszélni.

És hogy rajtam kívül , mást nem visel el...senki más tàrsaságát nem kedveli tartósan, nem kívánja ez a helyzet. Sőt terhes neki mások jeleléte és csak azért visel el nőket, mert hogy férfi és vannak igényei. Egyfajta kompromisszum ez neki.

Azóta eltelt fél év. És 3 hónapja bemutatott nekem valakit. Ilyen nője mèg nem volt. Szokas szerint nagyon szép, de nem nyitott felèm csak köszönt mikor először taliztunk. Együtt edz Apával.

Aztán ahogy teltek a hetek nekem letört a körmöm, erre azonnal kiszúrta a nő és megcsinálta nekem. Közben beszélgettünk és a vege az lett hogy azóta már velem edz, nem Apaval.

Mondtam Apának hogy ha őt is kidobja én kinyírom. Mire teljesen komolyan azt mondta hogy ez most nem rajta múlik.

Mert hogy ez a nő egy "igazi". És tényleg az. Mert eddig mindig az volt hogy Apa csinált mindent. Főzés mosás bevásàrlás...ágyba reggeli

Ez a fitneszes csaj viszont megelőzi és ágyba viszi Apának a kv t és....szeret minket.

Szerinted?

2022. dec. 11. 21:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy nem együttélős, "barátság extrákkal" kapcsolat lenne inkább neki való.
2022. dec. 11. 21:32
 2/15 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem megvárod, hogy elmehess koliba, vagy albérletbe és amint tudsz, dobbantasz. Utána már nem kell apád új nőit mindig szoknod.

Másrészt. Nem vagy te 8 éves, hogy pótanyuci kelljen neked. Nőjj fel. Apád nem neked keres anyukát, hanem magának ágymelegítőt.

Ne nagyon szokj hozzá senkihez. Mert annál jobban fog fájni, mikor azt is megunja, mert összevesztek épp valamin.

2022. dec. 11. 21:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
#2 A klasszikus "költözz el", ami a gyakori standard válasza minden kérdésre... Miért költözne el, ha amúgy jóban van az apjával? A csajokban meg nem pótmamát lát, hanem összebarátkoztak, persze, hogy utána hiányoznak neki.
2022. dec. 11. 21:34
 4/15 anonim ***** válasza:
44%

Aha. Te állapítod meg, hogy ki az IGAZI apadnak... 😂😂😂

Mit szólnál hozzá ha ő beleszólna a párvalasztasodba?

Gondolom itt hörögnél a gyakorin hogy mergező szülő...

Lapozzunk. 😁

2022. dec. 11. 21:40
 5/15 A kérdező kommentje:

2. Semmilyen koliba nem megyek.

Apának van több lakàsa kiadva albiba, pár év múlva odaadná nekem,mert mint mindig mondja az nem az övé hanem a miénk...de ahogy Apának én, úgy nekem is ő a stabil pont. El sem tudom kèpzelni hogy nem vele lakom.

2022. dec. 11. 21:58
 6/15 anonim ***** válasza:
67%
Akkor emg ezt el kell viselned.
2022. dec. 11. 22:04
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
Dibni fogja ezt a nőt is amint befejezi az ágyba reggelit.. erre jó neki csak
2022. dec. 11. 22:06
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Dobni*
2022. dec. 11. 22:06
 9/15 anonim ***** válasza:
86%

Figyelj, sok férfi ilyen, a nők sokkal többet eltűrnek egy kapcsolatban a párjuktól, de visszafelé ez már nincs így.

Egy nő elviseli, ha a párja fingorászik, ha mosdatlan, fogat sem mosott, ha horkol, max. füldugóval alszik, de a férfiember mindezeket nem tűrné el, füldugót meg pláne nem lenne hajlandó berakni.

Ez van, majd hozzászoksz. Az is lehet amúgy, hogy más gondok is voltak az előző nőkkel, csak ezeket nem részletezte. Minek avatná be a magánügyeibe a lányát? Lehet, hogy szexuálisan nem illettek össze. Vagy akácsak hétköznapi dolgokban. Csak ezeket nem köti az orrodra. Az is lehet, hogy őt hagyták ott, csak ő úgy állította be neked, mint ha ő dobta volna a nőit. Lehet, hogy nem volt elég pénzük ezeknek a nőknek, nem akart volna mindent ő fizetni egyedül. Utazást pl. A szépség még elég kevés egy párkapcsolathoz. Amúgy meg, ha jól értem nem lakott együtt az előző nőivel, akkor meg minek főztek volna azok a nők valaki másnak a háztartásában, minek vásároltak volna be?

2022. dec. 11. 22:52
 10/15 anonim ***** válasza:
59%

"Egy nő elviseli, ha a párja fingorászik, ha mosdatlan, fogat sem mosott, ha horkol"

Beszélj a magad nevében...

2022. dec. 11. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!