Három hete nem voltam otthon, anyám meg nem hajlandó hozzámszólni, csak mert "lenézően" beszéltem róla meg apuról. Ez csak szerintem nem normális ez a hiszti?
Három hét után hazautaztam a koliból. Az utolsó itthon töltött hétvégén nagynénémnek meséltem valamit anyu jelenlétében. A sztori alatt anyámra nem úgy hivatkoztam végig, hogy "anya", hanem egyszer úgy, hogy "ő". És ezt ő sértőnek találta, ezen akkor összevesztünk. És nem, nem azt találta sértőnek, amit elmeséltem, hanem azt, hogy egyszer személyes névmással hivatkoztam rá.
A hétvégén, péntek délután, ugyanez megtörtént, csak akkor arról beszéltem anámnak, hogy apuval együtt csináltunk valamit. És a sztori alatt rá(mármint apámra) is egyszer személyes névmással hivatkoztam, anyám meg emiatt elkezdett velem üvöltözni, hogy mi az, hogy én nem hívom őket anyának meg apának, meg ennyi erővel mondhattam volna azt is, hogy "darab szr" (mert nyilván az, hogy "ő" pont ennek a szinonimája...), meg hogy mennyire el vagyok szállva magamtól, amióta egyetemre járok (szeptember óta)... És egész hétvégén nem szólt hozzám, csak annyit, amennyit muszáj volt. Holott egyik alkalommal sem mondtam rájuk semmi rosszat (pedig amilyen remek a kapcsolat mind a kettővel... na mindegy, ebbe most nem mennék bele), csak egy hosszabb sztoriban kb 1-szer az "ő" személyes névmással utaltam valamelyikükre
Csak szerintem abnormális anyám viselkedése? Egyáltalán miért csinálja ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!