Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is van olyan...

Szerintetek is van olyan anyuka akinek a gyerek nevelés az élet értelme?

Figyelt kérdés
Csak úgy kérdezem
2022. dec. 2. 17:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
39%
20-as nem tudom miért van leszázalékolva. Valamelyest igaza van. Gyakorin a legtőbb "ősanya" szinten nyomuló nőci csak tetteti, hogy a gyereke az élete, amúgy meg csak panaszkodni járnak fel ide és belekötnek mindenkibe, annyira unalmas xar életük van. Persze ez nem a gyerek hibája, csak sokan rosszul képzelik el az anyaságot.
2022. dec. 3. 12:09
 22/31 anonim ***** válasza:
46%

21-es:

Mert degradálóan fogalmazott.

Nem az a gond, hogy igaza van-e, hanem a stílusa.

Igen, van aki túlesik a ló másik oldalára. De nagyon erős kijelentés, hogy "Na, nekik nulla életük".

Attól, hogy valakiknek aktuálisan a gyerek nevelése, a gyerek közösségének (óvoda, iskola) fejlesztése (mondjuk közösségi tevékenységek által) a kielégítő, nem jelenti, hogy nincs élete. Sokan szereti az ilyen jellegű közösségszervezést. Emlékszem, nekem anyám a sütivásárt a suliba mindig halálosan komolyan vette és maga miatt, mert ilyenkor ő lett megdícsérve és az ő kiváló háziasszonysága lett pengeélre állítva.

Persze, tény, hogy a 20-as hozott ellenpéldát is. De többet írt fröcskölődve és a negatív példáról ami fals képet ad vissza az ide látogatóknak.

És nem, nem veszem magamra, nincs gyerekem, nem vagyok ősanya. Csak folyamatosan azt látom, hogy a családanyák degradálva vannak és lebecsülve. És ez a tévhitet kell megcáfolni, hogy a családanya nem "eltartott", nem "megtűrt", nem "lusták" vagy "munkakerülők".

2022. dec. 3. 12:22
 23/31 anonim ***** válasza:
81%
Aki nem viszi semmire az életben, annak biztos, csak majd mikor felnő a gyerek és legkevésbé anyukára lesz kíváncsi, ne sértődjön meg érte.
2022. dec. 3. 13:02
 24/31 anonim ***** válasza:
74%

22

Még mindig félreértitek.

"De nagyon erős kijelentés, hogy "Na, nekik nulla életük"."

Nem azt mondtuk, hogy akinek a gyerek, a család az élete, azoknak van nulla élete! Kifejezetten kiállok a főállású családanyák mellett.

Azt mondtuk, hogy AKIK ide járnak fel ősanyáskodni, mert semmi jobb dolguk az életben, és csak belekötnek minden kérdezőbe, meg kommentelőbe, akik nem ugyanúgy nevelik a gyerekeiket, mint ők, na azoknak nulla életük van és még maguknak sem ismerik be, azért járnak ide más anyákkal kötözködni.

2022. dec. 3. 13:32
 25/31 anonim ***** válasza:
43%

Van. Én is nagyon beleéltem magam az anyaságba. Nagyon szerettem csinalni, a gyereket szep hello kittya cuccokba öltözetni, tenni venni. Babakocsizni, egyutt pihenni, jatszani a hóban.

12 even at nem szexeltem szülés utan. Nem kellett ferfi . Azota is banom h pasit szereztem es elvontam a lányomtól a figyelmem egy részét, ezekért a semmit nem erő szemetekért

2022. dec. 3. 13:49
 26/31 anonim ***** válasza:
94%

25

Azért kicsit túlreagálod. Valahol benned is ott a hiba, ha csak ilyen pasikat találtál. Az ilyet hagyja ott a gyereke 18 évesen.

2022. dec. 3. 15:49
 27/31 anonim ***** válasza:
61%

Ja igen 25 ös örulök a kis frusztrált incel hozzászólásodnak! Bezzeg ha teged valasztottalak volna, előbbre lennék! M

Mea culpa

2022. dec. 3. 17:12
 28/31 anonim ***** válasza:
94%
Nő vagyok, de a férfiak nevében kikérem magamnak a "semmit nem érő szemetek" minősítést. De csak sajnálni tudom, aki írta, sivár élete lehet.
2022. dec. 3. 17:30
 29/31 anonim ***** válasza:
85%
Biztos, nem volt szerencséje apukadhoz, aki vert es a rokonságodhoz, akik csalták az asszonyt
2022. dec. 3. 17:49
 30/31 anonim ***** válasza:
90%
Az élet biológiai értelme valóban a szaporodás és az utód felnevelése. Viszont az ember egyben társadalmi lény is és a társadalomban élésnek ezen kívül van más értelme és célja is.
2022. dec. 3. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!