Szerintetek is van olyan anyuka akinek a gyerek nevelés az élet értelme?
21-es:
Mert degradálóan fogalmazott.
Nem az a gond, hogy igaza van-e, hanem a stílusa.
Igen, van aki túlesik a ló másik oldalára. De nagyon erős kijelentés, hogy "Na, nekik nulla életük".
Attól, hogy valakiknek aktuálisan a gyerek nevelése, a gyerek közösségének (óvoda, iskola) fejlesztése (mondjuk közösségi tevékenységek által) a kielégítő, nem jelenti, hogy nincs élete. Sokan szereti az ilyen jellegű közösségszervezést. Emlékszem, nekem anyám a sütivásárt a suliba mindig halálosan komolyan vette és maga miatt, mert ilyenkor ő lett megdícsérve és az ő kiváló háziasszonysága lett pengeélre állítva.
Persze, tény, hogy a 20-as hozott ellenpéldát is. De többet írt fröcskölődve és a negatív példáról ami fals képet ad vissza az ide látogatóknak.
És nem, nem veszem magamra, nincs gyerekem, nem vagyok ősanya. Csak folyamatosan azt látom, hogy a családanyák degradálva vannak és lebecsülve. És ez a tévhitet kell megcáfolni, hogy a családanya nem "eltartott", nem "megtűrt", nem "lusták" vagy "munkakerülők".
22
Még mindig félreértitek.
"De nagyon erős kijelentés, hogy "Na, nekik nulla életük"."
Nem azt mondtuk, hogy akinek a gyerek, a család az élete, azoknak van nulla élete! Kifejezetten kiállok a főállású családanyák mellett.
Azt mondtuk, hogy AKIK ide járnak fel ősanyáskodni, mert semmi jobb dolguk az életben, és csak belekötnek minden kérdezőbe, meg kommentelőbe, akik nem ugyanúgy nevelik a gyerekeiket, mint ők, na azoknak nulla életük van és még maguknak sem ismerik be, azért járnak ide más anyákkal kötözködni.
Van. Én is nagyon beleéltem magam az anyaságba. Nagyon szerettem csinalni, a gyereket szep hello kittya cuccokba öltözetni, tenni venni. Babakocsizni, egyutt pihenni, jatszani a hóban.
12 even at nem szexeltem szülés utan. Nem kellett ferfi . Azota is banom h pasit szereztem es elvontam a lányomtól a figyelmem egy részét, ezekért a semmit nem erő szemetekért
25
Azért kicsit túlreagálod. Valahol benned is ott a hiba, ha csak ilyen pasikat találtál. Az ilyet hagyja ott a gyereke 18 évesen.
Ja igen 25 ös örulök a kis frusztrált incel hozzászólásodnak! Bezzeg ha teged valasztottalak volna, előbbre lennék! M
Mea culpa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!