Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is van olyan...

Szerintetek is van olyan anyuka akinek a gyerek nevelés az élet értelme?

Figyelt kérdés
Csak úgy kérdezem
2022. dec. 2. 17:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
89%
#7 Igen, az előző lánynak az anyja kicsit ilyen, bár az még dolgozik. De neki is a gyerek volt az élete középpontjában, most meg az unoka. Több ismerősöm is van, ahol nincs férfi a képben, ezeknél mindnél a gyerek, unoka a központ. Mondjuk én is úgy vagyok vele, mint a #3-as, számomra ez nem élet. Csak egy normális házaspárt ismerek gyerekkel, unokával, ahol nem ment a házasság rovására.
2022. dec. 2. 17:49
 12/31 anonim ***** válasza:
66%
Én sehol sem látok olyan anyukát, aki nevelné a gyerekét. Mindent ráhagynak a gyerekre. Ezt nem nevelésnek hívják. az ilyen csak tartja a gyereket, mint egy állatot.
2022. dec. 2. 18:14
 13/31 anonim ***** válasza:
87%

Nyilván van egy csomó ilyen nő.

De azért számomra ez nem azt jelenti, hogy az illető nem dolgozik, nem törődik a párkapcsolatával, nem él társasági életet, vagy épp nincs ideje magára sem. Hiszen mindenkinek van "élete értelme", mégsem avval foglalkozik 24 órában.

2022. dec. 2. 18:24
 14/31 anonim ***** válasza:
81%
Persze
2022. dec. 2. 18:27
 15/31 anonim ***** válasza:
90%
Simán. Van olyan ismerősöm, aki 32 éves korára 4 gyereknél jár, és azt mondta, még legalább 2 lesz is. Imádja az apnyaságot, semmi másról nem tud beszélni, az oviban mindig ő az első önkéntes mindenre, nagyon durva. Én megzakkannék a hobbim és a munkám nélkül, ő meg most ragyog, ez élteti.
2022. dec. 2. 18:39
 16/31 anonim ***** válasza:
95%

Sok olyan nő van, akinek anyának lenni majdnem az egyetlen célja az életben.

Ezzel az égvilágon semmilyen gond nincs, ha mindezt jól csinálja. Van, akinek meg a karrier az egyetlen fontos dolog és soha nem lesz gyereke.

A világ így kerek. Nyilván más a történet, ha csak azért babázik, hogy ne kelljen dolgozni és a gyerek is csak nő mellette, mint a kosz, anyuka meg egész nap lustálkodik, egy tojást nem tud megfőzni.

2022. dec. 2. 19:15
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy van,eleg sok
2022. dec. 2. 20:19
 18/31 anonim ***** válasza:
94%

Anyukám ilyen, de sajnos csak én lettem az egyedüli gyereke (eü okok miatt, apukám meg nem akart örökbefogadni...). Ő viszont egyáltalán nem az a negatív alak, akit itt sokan leírnak, annó a Gyes után elment dolgozni, rengeteget foglalkozott velem, kb én voltam az ő hobbija és vezette a háztartást...

Neki is az volt az álma, hogy óvónő legyen, de felismerte, hogy abból nehezebben jönne ki a család, így elment egy multihoz.

Van egy barátnőm is, akinek minden vágya, hogy anyuka lehessen, ő óvónő lett és most alapozzák a párjával az életüket, hogy pár év múlva ez a vágy teljesülhessen.

2022. dec. 2. 21:50
 19/31 A kérdező kommentje:
Az jo hir
2022. dec. 2. 21:56
 20/31 anonim ***** válasza:
52%

Az gyerekvállalás kategóriába írogató "ősanyák" nagyrészének, aki minden szrba beleköt, ha valamit nem "szerintük jól" csinálsz.

Magyarul semmit.

Na, nekik nulla életük, csak a gyerek, amivel semmi baj!

A baj ott kezdődik, hogy mellette marha irigyek és féltékenyek azokra, akik bármi mást képesek elérni az életben - egyértelmű, mert arra a gyűlöletre, amit okádnak magukból más nem lehet ok.

Van olyan rokonom, akinek a gyerekek és az unokák az értelmei, de egy tündéri aranyos nő, minden gyerekét imádja (nem megfojtja), kedves, viszont következetes, nem mártír és nem is fröcsögős típus.

Na, ezzel semmi baj :)

2022. dec. 3. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!