Mit tudok még tenni?

Figyelt kérdés

A lanyom, aki tini masfel eve az apjához költözött, sajnos. Az apja sokkal jobb anyagi körülmények között lakik, lehet oda hívni baratnőket, van szauna stb. Annak idején volt egy nézeteltérésunk azert ment el, es azóta gyanítom, hogy az apja mellett sokat szenved, mert az apja egy rossz ember, aki penzes de szadisztikus, szeret lelkileg gyötörni mindenkit, a lánya se kivétel . Próbáltam haza édesgetni, sokszor, mert latom, hogy nincs jól lelkileg de azt mondta, h csak akkor jön vissza, ha szebb lakásba költözök.

Kétségbe vagyok esve, mert latom, hogy megy tönkre az apja mellett, de nem tudok segíteni, mert nem engedi .

Adtam neki rengeteg ajándékot, penzt, hogy erezze, hogy fontos es itt se nélkülözne, de lakást nem tudok cserelni. Havonta kapott tőlem eddig 200-300 eurókat, mostanra mar minden megtakarításomnak vége es a lanyom meg mindig nincs itthon.

Az apja nem mas vele sem viszont mindig kizsarolja belőle, hogy nala maradjon, es ő meg azt hiszem fél tőle

Jelentettem is a gyamhatóságnál mert a gyerek nala vagdosni kezdte magat , addig egy vidam, szociabilis jóltanuló gyerek volt.

A gyámhatóság azt mondta h menjunk csaladterapiara amibe bele egyeztem. De az exem nem, azt mondta, hogy nekem van szuksegem terápiára es járjunk a lanyommal.

Ezt minden következmény nelkul megtehette, hogy kivonja magát, pedig lattak, h mellette a gyerek leromlott es pszichiátriára kerult

A gyereknek megtiltotta h velem tartsa a kapcsolatot teljesen uralni akarja, engem is bántalmazott . Amiről a hatóságok tudnak.

Megse veszik el tőle a gyamsagot.

A lanyom szólt, hogy az apja nem akarja h találkozzon velem.

Csak epp penzt elvenni jön es megy is.

Latom hogy a lanyom szenved es nem tudok segíteni rajta mit lehet tenni mert megbolondulok tehetetlenségemben

2022. dec. 2. 11:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező a gyerek vagy az értelmes, jó szándékú szóból, vagy a saját hibájából tanul.

Ő utóbbit választotta. Majd az idő megoldja.

2022. dec. 2. 14:21
 22/26 anonim ***** válasza:
86%

Mért nem mentek el együtt uszodába, sétálni, üdülni...

Akár a barátnőkkel együtt.

2022. dec. 2. 14:51
 23/26 anonim ***** válasza:
17%
Ja, a lány odaköltözött, de nem gyermekelhelyezés volt, de a gyámügy nem akarja elvenni apucitól a nem létező gyámságot.
2022. dec. 2. 15:30
 24/26 A kérdező kommentje:

Közös a gyámság, a gyerek jószántából ment oda nem a gyámügy helyezte el.

Nincs értelme ezt trillázni, ennyi agyatlannal. Még hogy a múltkor az apának fiatal barátnője volt atyaisten !

Az apának nincs barátnője jelenleg eddig a legfiatalabb barátnője en voltam ! Karfiol fejek

2022. dec. 2. 15:49
 25/26 A kérdező kommentje:
A normalisan valaszolóknak köszönöm !
2022. dec. 2. 15:50
 26/26 anonim ***** válasza:
97%
MIFÉLE gyámság, ha a a szülei vagytok? Gyámja az árváknak van.
2022. dec. 2. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!