Karácsonyi verekedést hogyan lehetne elkerülni?
Felmenőim évente kétszer látom és egy üveg pálinka után mindig megpróbálják beverni az arcom.
Nagypapám és apukám fejenként megisznak egy üveggel.
Nem tudnak bennem kárt tenni de akkor is kínosnak érzem, hogy ez megy a rokonság előtt.
Ha nem megyek akkor olyat fognak betalálni aki méretre feleakkora mint én és rájuk már veszélyesek.
Hülye az aki ilyen emberek közelébe megy. Ha nincsenek gyerekek a képletben akkor nincs kit védeni.
Szépen felhívod azokat, akik ott lesznek, vagy valószínűsíthetően ott lesznek és boldog karácsonyt kívánsz nekik. Ha ők felnőtt ember létükre ilyen társaságba mennek, akkor ők az idióták. Konkrétan szó szerint házhoz mennek a pofonért. Nem igazán tudom sajnálni őket őszintén szólva.
Ha van gyerek az ügyben, az már más tészta, vondd be a gyámhatósagot.
Mondjuk én nem is értem, ezeket miért kell leírni, miért nem egyértelmű, és miért nem tetted már évekkel ezelőtt.
Miért mész el? Én évek óta nem járok a családi karácsonyozás címén tartott idegbajra.
Kell a francnak, akkor inkább itthon vagyok, elmegyek túrázni az erdőbe, vagy korcsolyázni, megiszok 1-2 üveg bort (a három nap alatt, amúgy ritkán iszom), nézek valami filmet és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!