Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok tenni, hogy jobb...

Mit tudok tenni, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

Anyumnak néha borzasztó hangulat ingatozasai vannak. Egyszer tök happy minden máskor meg semmi nem jó. Alapból én se vagyok most toppon, ami most nem is annyira lényeges de már nehezen viselem ezt az egészet.

Sokszor úgy érzem jobban szereti a kutyáját mint minket.

Hogy lehetne ez ellen tenni valamit, hogy javuljon ez? Vagy egyáltalán lehet tenni bármit is?

2022. nov. 23. 14:18
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
bipoláris depresszió?
2022. nov. 23. 14:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Akár lehet az is. De esélytelen, hogy dokihoz forduljon. Akkor megy mikoor már nagyon mmuszáj.
2022. nov. 23. 14:26
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell itt gyakorin diagnosztizalni. Az ember lehet faradt, stresszes,nem tudom hany eves az anyukad, de noknel a valtozo kor is brutalis tud lenni.

Es persze egy vagy tobb tinit nevelni se annyira konnyu, mint ahogy azt sokan hiszik.

Tobbtenyezos a dolog.

Ilyenkor amugy, ha nem tudsz vele beszelni, keruldd el inkabb. Nalam ez valt be anno tinikent, ha lattam anyamon, hogy teljesen kivan, akkor inkabb elvonultam, ne is lasson :D

Es most anyakent ertettem en is meg, hogy mennyire rohadt nehez is az elet sokszor. Bar nalunk most a dackorszak tombol ezerrel, nem tinim van,de neha a falnak tudnek menni.

Es nekem is az a menekules, ha kivihetem a kutyat 1 orara setalni, amig a ferjem vagy anyosom vigyaz a gyerekre 🤣

2022. nov. 23. 14:31
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
nem diagnosztizáltam, hanem kérdeztem.
2022. nov. 23. 14:36
 5/10 A kérdező kommentje:

Túl van a változó koron. Én is átléptem már a tini korszakot. Szinte alig veszekszünk, sőt annak se nevezném inkább vitának. De ez is akkor fordul elő ha beüt nála ez a viselkedés. Olyankor inkább be megyek a szobámba.

Most itthon van szabin. Mindegy, hogy dolgozik ép vagy nem.

2022. nov. 23. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat akkor keruljetek el egymast. Felnottkent se egyszeru a szulokkel elni, erosen kompromisszumos.
2022. nov. 23. 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Pedig lehet, hogy még a változó korban van
2022. nov. 23. 16:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát siman próbáld kímélni, nem zavarni.
2022. nov. 23. 18:45
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy lehet ennél jobban kímélni valakit. Mindent megcsinálok itthon. Sőt még többet is. Amire egy köszönömöt se kapok. Ha meg anyuék vitáznak akkor mindig megy az ajtó csapkodás ami már sok. Sokszor már úgy érzem nem bírom. Úgy érzem őket nem érdekli, hogy ez az egész engem hogy érint.

Még annyit se mondanak, hogy bocsánat egymásnak.

2022. nov. 27. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:
55%

"Még annyit se mondanak, hogy bocsánat egymásnak."

Kik?

2022. nov. 28. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!