Mit tanácsolsz ebben az anya-lánya kapcsolatban?
Nagyon rossz emlékeim vannak vele kapcsolatban gyermek és tini koromból. Nem részletezném, érettségi után szó szerint elszöktem otthonról, - mert elüldözött. Engem is és a bátyámat is. Ez azt hiszem mindent elmond.
Azóta se mentem vissza, 13 éve külön élek.
(Egyikünk sem ment vissza.)
Néhány évig teljesen megszakítottam vele a kapcsolatot, életem legnyugodtabb - kiegyensúlyozottabb évei voltak.
Külföldön éltem, ezért viszonylag könnyen kivitelezhető volt.
Amióta haza költöztem felvettem vele a kapcsolatot, mert nem maradt neki senki mása. Én itt vagyok, sok szabadideje van, és adódik, hogy sok időt velem akar tölteni. Ez engem rendkívül kikészít.
Egy energiavámpír a szó legszorosabb értelmében.
A személyisége, a közelsége rendkívüli módon feszélyez.
Nagyon ideges a természete. A tekintete üres, a mondanivalója értelmetlen, butaságokról beszél, butaságot csinál és rám akarja erőltetni az akaratát. Kisiskolás gyermekként kezel, mintha nélküle nem tudnék boldogulni, pedig ez pont fordítva igaz.
Mindig is ilyen volt.
Nagyon szégyellem magam a leírtak miatt, mert szülőről vagy jót vagy semmit.
De ha "rendesen" viselkedem vele, tehát találkozom vele, alkalmazkodom hozzá, végtelen türelemmel viselem a közelségét, akkor a kiegyensúlyozottságom elvesz, tulajdonképpen átragad rám a viselkedése.
Ami nekem nagyon rossz minden szempontból.
"Néhány évig teljesen megszakítottam vele a kapcsolatot, életem legnyugodtabb - kiegyensúlyozottabb évei voltak."
Ezt. Végleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!