Mi ez az egész színjáték? Már nagyon elegem van, nem akarok ebben tovább részt venni.
Sose volt jó kapcsolatom anyámmal... ( Állandó bántalmazás ) De rá térek a lényegre. Akár hányszor meglátogatjuk, mindig a pénzen megy a sírás. Nyáron egy hónapot átmeneti költözés miatt otthon laktunk. Konkrétan mi fizettük a rezsi meg a koszt nagyobb részét. Mindig csinál a párom is a ház körül valamit, szervizel is sokszor. ( Se alkatrész se munkadijat nem kér a párom! Ez a természetes nekik) Diktálás miatt regisztráltam a két közműnél. ( Mindenben elkezdtek rám akaszkodni) És ugye jött a számla. Mondtam a férjemnek,hogy kíváncsi vagyok, mit kamuzik. És anyám előadta,hogy mind a két közműnél 3* annyit kell neki fizetni. Mert... Én nem szóltam csak szomorúan vettem észre a dolgot. Ráadásul úgy hogy nem betegek, nem idősek és jobban keresnek mint mi. Ráadásul én sajnos most munkanélküli vagyok. Apám konkrétan kijelentette,ha anyám nem lesz nekem kell neki segíteni. (Anyám kórházban volt, konkrétan rajtam kereste a gatyáit, nekem kellett ügyet intézni, szóval ez a tipikusan könnyebb másra hárítani a feladatot és a felelősséget.. miközben nekem is ott van a családom. Igaz még nincs gyerek.) Kórházba kerültem annyit nem kérdeztek meg, hogy vagyok. (...)
A régi helyen 3 évig laktunk egyszer nem jöttek el. Most meg állandóan apám miatt járkálnak,ha kell neki segítség. Anyám meg folyton fikáz, turkàl! Nézegeti a szekrényt...
Nektek is ilyen a viszonyotok? Mivel építenétek le a dolgot?
Most erre milyen válaszokat vársz?
Annyit engedsz, amennyit engedsz.
Közelebb költöztetek, hogy most elkezdtek állandóan járkálni?
Én lekoptatnám őket! Legyen már eszetek. A rövid ottlakásotok alatt túltoltátok a hálát és most rátok szálltak.
Mivel építeném le? Nem mennék oda többet és soha nem érnék rá a kihasználós hülyeségükre. A házamba meg be nem jöhetne, főleg a szekrényembe turkálni!
Párod mit szól? Miért hagyod csicskázni ilyen szemét embereknek, akiket nem érdekelt, hogy kórházban voltál?
Jo nagy balek vagy, amiert tartod veluk a kapcsolatot.
Tudod mi a te jovod? Pelenkazas, betegfurdetes, almatlan ejszakak, nincstelenseg..stressz.
Gratulalok! 👏👏👏
"Jo nagy balek vagy, amiert tartod veluk a kapcsolatot."
Jaja, de arra azért jók voltak, hogy ott lehessen lakni, ugye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!