Furcsa dolgot megtudni a szüleid múltjáról, hogyan reagálsz?
Én csak pár éve tudom ezt, Apa mesélte el nekem aztán Anya se titkolta.
A dolog úgy indult, hogy Apa szakított az akkori baratnőjével és bánatában lement egy szórakozóhelyre inni. Mivel Apa a mai napig magas és izmos ezelőtt 18 évvel meg még jobban az volt, kb ijesztő, meg jólöltözött, drága autóval...elég gyorsan összeismerkedett egy lánnyal-Anyával- a helyen.
Elmentek hozzá es mikor már csókolóztak, berontott 3 pali. Viszont apa kiskorától bokszoló, ezért úgy összeverte a jövevényeket, hogy félholtan feküdtek. Ezek után számonkérte a 4 embert. A 3 támadót és Anyát, hogy erről szólt ez az egész? Behúzni egy jómódúnak látszó embert?
Aztán elmondta nekik hogy ő egy csóró, van munkája de az semmit se ér. És hogy együtt csinálhatnának pénzt. És...belementek...Ezek után Apa idővel egy ilyen egészen komoly alvilági figura lett, sok nagyon komoly arcot levert és a 3 pali...és Anya pedig bevezette ebbe a világba őt.
De a lényeg!
Ezek után a kapcsolat köztük felületessé vált, de több alkalommal dolgozott együtt Anyával, mikor a megismerkedésük után pár hónappal Anya újra csalimádar volt...de elkezdtek szemétkedni vele majd ütni őt...többen.
Apa meg berontott és pusztító vérfűrdőt rendezett.
Mivel Anyának felszakadt a szemöldöke mire megjött, elvitte az ügyeletre, utána hazavitte.
És Anya behívta.
Beszélgetni kezdtek...Apa hosszú hallgatás után kérdezte tőle, hogy mindenki elfogja őt a csapatban csak ő nem. Mi ennek az oka?
Anya meg mondta neki, hogy azért, mert te engem egy árulónak tartasz, azért ami az elején volt és kerülsz engem...
Apa pedig mondta neki- Nem haragszom rád...a mai napig arra a csókra gondolok, amit megzavartak x-ék és a mai napig arról álmodom hogy újra...de addigra Anya egy csókkal belefolytotta a szót. És azóta is együtt vannak.
Tudom, hogy fura ez, de mióta elmondták nekem, sokszor elmeséltettem velük ezt és mindig ugyanígy mondták el.
A születésem után szakítottak ezzel az életmóddal...én pedig sokat gondolkodtam ezen miután megtudtam. Gondoltam romlottnak, erőszakosnak, de a végső következtetés mindig ugyanaz lett...romantikus.
Hiába Apám egy volt gengszter Anyám meg egy volt félprosti...ketten együtt gondos szerető szülők és boldog emberek...a tesóimmal együtt pedig stabil boldog család vagyunk így együtt.
Mit gondolsz?
Tetszik a sztori, csak már láttuk-hallottuk.
De egy kérdésnek nem volt rossz.
21- Akkor nem volt otthon, ugy nem raktam volna ki ot. Mért nem vitte magaval, otthagyta nekem. Mintha nekem kéne vele foglalkoznom.
Vita lett belole, de nem ujdonsag, mert o egy nehéz eset nagyon. Ujabban elkezdett pozitivabb iranyba valtozni a gyogyszeres kezelések miatt.
Szegényes szókincs, szegényes fantázia.
“Egy csók és más semmi”
Csalimadár vérfürdő, érző szívű sziklaöklű Joe.
😂😂😂
“ Anyám meg egy volt félprosti..”
Aki szűz is, meg nem is?
😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!