Szülők, ti hány sört engednétek meg a 16 éves fiatoknak?
Ilyen formában biztos, hogy nem emgedném (és erősen elgondolkoznék egy pszichológuson, mert napi szinten még felnőttnek sem kéne inni, nemhogy egy kamaszgyereknek. Felnőtt embertől sem tolerálom a napi alkohol fogyasztást, mert az már függőség, ha még véletlenül nem rövid időn belül az lesz).
Amúgy nem vagyok maradi, ha egy szülinapi/akármilyen bulin megiszik egy 16 éves 1-2 sört arra azt mondom oké, kamasz. Feszegeti a korlátokat, nem örülnék neki, de az még üsse kavics belefér, ha nem vágja magát taccsra. Több nem. Pláne napi szinten
16 éves lány vagyok, egyszer kóstoltam meg apám egyik italát, elég is volt. Nem vagyok prűd, járok néha bulizni, de emellett tanulok, stb.
Sosem értettem, mi értelme napi ennyit inni ilyen idősen, kiüti vele magát akár nem akkor sem oké :€
16 éves koromban én is megittam heti 1-2 sört, néha többet, de az nagyon nem volt gyakori.
Nem lettem alkoholista.
1-2 többet nem, amúgy nem vêletlen hogy a sört vagy alkoholos puncsot is vannak helyek, ahol 16 éves kortól vásárolható
Amúgy meg ha akar úgyis inna, így legalább nem titkolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!