Apám megcsalja anyámat?

Figyelt kérdés
Már régóta rossz a kapcsolatuk meg régebben véletlen meglátam hogy egy nő írt apámnak amit aztán mikor elmondtam rám fogta hogy hazudok és akkor még úgy voltam vele hogy lehet hogy csak félre olvastam de aztán ma megtaláltam és már biztos lettem benne és sokszor azt mondja hogy éjszaka kell be mennie a munkahelyére mikor szerintem amúgy nem is kellene. Elmondjam anyukámnak vagy mit kéne ilyenkor csinálnom?

2022. nov. 6. 17:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%

Tanácsot adni nem tudok, csak azt, hogy gondold át a következőket. Ha elmondod anyádnak ezt a feltételezést, azzal életre szóló helyzetet állítasz elő, magadra haragítod apádat, biztosan és menthetetlenül összeomlik a házasságuk stb. Megnehezíted a válás folyamatát, mert felkorbácsolod az érzelmeket. Higgadtan elválni sokkal jobb, mint gyűlölködve! Arra is gondolj, hogy mi lesz egy év múlva, mi lesz a viszony a többi családtaggal, nagyszülőkkel, nagybácsikkal-nagynénikkel, testvérekkel stb.

Szóval ez egy nagyon érzékeny lépés, amivel óriási bajt zúdíthatsz a saját nyakadba, meg a többiekébe is.

Szerintem ne azt vedd figyelembe, amit az emberek itt összeírogatnak. Nagyon kevés információnk van a helyzetről, és minden jóbszándék ellenére tévedhetünk.

Baszélj inkább egy megbízható családtaggal, baráttal, aki jobban képben van a szüleid viszonyáról.

2022. nov. 6. 18:33
 12/13 anonim ***** válasza:
43%
Idövel biztos hogy rájön 100%-osan.
2022. nov. 6. 21:55
 13/13 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem foglalkozz a saját dolgoddal, és ne szólj bele szüleid dolgaiba.
2022. nov. 7. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!