Elfelejtettem anyu születésnapját. Mit csináljak most?
Egyszerűen rossz vagyok a dátumokban. A saját szülinapomat is felejtettem már el nem is egyszer.
Anyuét évekig kevertem, hogy negyedike vagy hetedike. De többnyire az a helyzet,hogy összefolynak nekem a napok, nem tudom mi az aznapi dátum, és hát most is ez történt. És most esett le, hogy basszus, amúgy ma volt a szülinapja. És mindig lecsesz miatta,meg felhánytorgatja, hogy én elfelejtem... Szerintetek tudok javítani a helyzeten, ha holnap köszöntöm fel?
"Akit őszintén szeretünk, annak ezt a fontos napját nem felejtjük el,mert örömet akarunk neki szerezni."
Hát én őszintén szeretem a férjemet, de időnként el kell gondolkodnom rajta, mikor van a születésnapja és a házassági evfordulonk se mindig jut eszembe hirtelen. De ezért vannak az emlekeztetoim, hogy ne feledkezzek meg róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!