Hogyan fogadtassam el a szüleimmel a másságot?
"...egymás magánéletét is a négy fal között kellene tartani a hálószobában és akkor senkinek nem lenne megbélyegezett az élete, mert a nagyérdemű nem is tudna róla."
Nem kötekedésből kérdezem, de akkor az ilyen emberek ki se mozduljanak a házból, vagy hogy kell ezt elképzelni?
"Mit nem akarsz titkolni? Hogy lett párkapcsolatod?"
Hogyha lesz egy komoly kapcsolatom azt nem szeretném titkolni, sem a családom, se senki más előtt.
32-es;
akkor majd bemutatod nekik.
"akkor az ilyen emberek ki se mozduljanak a házból, vagy hogy kell ezt elképzelni?"
Úgy kell elképzelni, hogy szexuális tevékenységet csak a 4 fal között végezzenek, bizony.
De vannak erre kialakított szórakozóhelyek is, és aki bemegy, tisztában van vele hogy vannak meleg párok is, és rajta áll, hogy bemegy-e. De azért ott se szokták a nyílt téren falni egymást!
Ha jól értem, nincs jelenleg transznemű párod, akkor miért aggódsz? Lehet nem is lesz. Aki izgul, csak kétszer szenved.
Hogy mi a vonzalmad tárgya, pedig ne oszd meg a szüleiddel. Azt se szokás bejelenteni, hogy a széles csípőjű vagy a hosszú lábú nőket találod-e vonzónak.
Majd gondolkodsz ezen, mikor lesz egy transznemű párod, akivel már komoly a dolog és ideje lenne bemutatni otthon. Akkor se feltétlen kell bejelenteni, hogy transz. Sokakról nem is lehet megmondani, a nadrágjába meg úgyse néznek be.
Kérdező, ne mozdulj ki. Itt mindenki hülye aki más...
Ennyi erővel hetero párok is faszt csokoloznak az utcán! A magánélet nem tartozik senkire.
LMBTQ ez engem is idegesít, pedig semmi bajom a melegekkel se.
Szomorú, h itt sok ember kivágná a gyerekét! Én se örülnék pl ha lezbilus lenne a lányom, de elfogadnám mert a gyerekem!
Sztm kérdező rá érsz akkor gondolkodni ezen amikor trasz nemű párod lesz.
De miért akarod őket megváltoztatni, befolyásolni? Miért nem tudod őket olyannak elfogadni, amilyenek?
Amúgy meg, ha leveszed a szemellenzőt és megpróbálod egy kicsit az ő szemszögükből látni a dolgokat, talán nem olyan nehéz megérteni, hogy miért nem repesnének az örömtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!