Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya szerint, már apának kéne...

Anya szerint, már apának kéne lennem 28 évesen, szerintem nincs igaza. 28 évesen, már tényleg szülővé kéne válnia az embernek?

Figyelt kérdés

2022. nov. 1. 17:20
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Ez nem szemétség, másik nem tehetek róla, hogy 28 lettem... Akkor sem érzem magam ennyinek!
2022. nov. 1. 20:50
 32/46 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem szemétség? Kölköt toszni össze majd lelépni gyáván és otthagyni, mint kutya a szarát, te 🤡? Tök mind1, mennyinek érzed magad, 28 vagy akkor is, és de, tehetsz róla! Húzz gumit vagy köttesd el magad Szlovákiában, a te genetikád tényleg ne szaporodjon? És nem, nem azért, mert nem akarsz gyereket, incelke...
2022. nov. 1. 21:05
 33/46 anonim ***** válasza:
67%
-? +!
2022. nov. 1. 21:06
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem verseny ez, és nem si divat már hogy korán legyen vki szülő.
2022. nov. 1. 22:10
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem dugod be a pöcsöd, nem lesz gyerek.
2022. nov. 1. 22:17
 36/46 anonim ***** válasza:
88%
34.: Nem férfi a hibás, ha nem húz gumit, hát ki a franc akkor? Ó igen, vetessem el egy műtéttel azért, mert ő balf.sz volt egyszerű gumit húzni... Megy a fene műtétre. Húzzatok gumit, vagy húzzatok a francba, nincs ám aranyból a f.szotok, hogy nektek bármit tolerálnunk kellene. Köttessed el magad te is, ne a nő teste felett rendelkezz!
2022. nov. 1. 22:28
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

29 ha tudnád mennyi ismerősöm járt így, miután otthagyta őket az apa és nem, nem c típusú állampolgárok, csupán gerinctelen férgek.

Kérdező, neked azért kellene elgondolkodnod az életeden, ha barátnőt akarsz, mert a hozzáállásod borzalmas!

Unokatesóm barátnője 1 éves kapcsolatukban lett terhes. 25 és 22 évesek voltak. Megtartották a gyereket, de nem végezték el az egyetemet még. Ellenben vállalták a felelősséget és gondolom amíg szeretik egymást és jól megy minden, együtt is maradnak, fél éves a kicsi.

Te elhagynál egy nőt, aki a gyerekeddel véletlen teherbe esne. Hát megsúgom, a többségünk nem lenne, ha nem balesetből lennénk... mert húz a fene gumit, ugye.

És igen, olyan nők is vannak, akik nem akarnak gumit. Az olyanoktól is kell menekülni, mert a legtöbbnek direkt hátsó szándéka a teherbe esés, hogy legyen egy balek, aki eltartja őket. Na még mit nem.

Ja és a legjobb védekezés az önmegtartóztatás. Őszinte leszek: 3 éve szingli vagyok már. Az exem a végére leplezni se próbálta a dolgait, borzalmas volt húzni vele, mert annyira akarta, h működjön. Akkor vetettem véget, amikor otthagyta az egyetemet. Bennem volt a rettegés, hogy mégis mi lenne velünk, ha teherbe esnék egy ilyen embertől, aki saját magát sem képes eltartani, mert az egyetemet befejezni is lusta, normális állása meg sosem volt...

Most nagyon nem férne bele az életembe egy gyerek, úgyhogy aktívan nem is keresek senkit. Ez az én döntésem, nem bántam meg, 17-23 éves korom között 2 rossz kapcsolatom volt, kellett már az egyedüllét. Ma meg már társra vágynék, nem éretlen kisfiúkra, akik nem képesek megérteni, hogy nem álmodozni kell, hanem célokért TENNI is valamit. Mert akiket én ismertem, minden anyagi lehetőségük megvolt ambíciózusnak lenni, de minek... aztán a gyereke meg vizes kenyéren él meg, ha már szexelni muszáj???

2022. nov. 2. 00:59
 38/46 A kérdező kommentje:
Akkor sem adok igazat! Egy nőtől ez a legnagyobb gerinctelenség, ha egy férfit így próbál megtartani, és megérdemli, ha ott hagyják!
2022. nov. 2. 04:42
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Igazad is van meg nem is, attol fuggetlenul hogy elhagyod a not, aki atvert, meg tamogathatod a gyerekedet. Hiszen szerencsetlen nem tehet semmirol, nem o akart megszuletni. Es ha az anyja egy fereg, aki igy akart lehuzni egy pasit, legalabb az apja legyen mar rendes ember. Itt nem arrol van szo, hogy egyutt kell maradni egy novel, aki atvert.
2022. nov. 2. 07:40
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha becsúszna - húzzál óvszert, és akkor nem csúszik be ;)
2022. nov. 2. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!