Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van ittvolyan szülő, aki...

Van ittvolyan szülő, aki villámhárító, békítő szerepet tölt be a másik szülő és a gyerekük kötött?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem 17 éves lányként az anyámmal nagyon viharos a viszonyom, míg apámat imádom, de soha nem értettem, mit keres anyám mellett... Apám sokszor békítő közöttünk, ilyenkor nagyon sajnálom őt. Békítő szülők, hogy kezelitek az ilyen helyzeteket?

2022. okt. 25. 13:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Sehogy nem kezelik. Le lehet élni egy életet a masszív empátiamentes szarban, csak nem érdemes.
2022. okt. 25. 14:03
 2/14 anonim ***** válasza:
17%
Ki kell deríteni anyád neurózisának a VALÓS OKÁT. Ez leginkább apád kötelessége lenne. Próbálj meg együttműködni vele. Lehetséges, hogy apáddal sincs minden rendben, csak ez nem bukott még ki a jelen állapotok között.
2022. okt. 25. 14:23
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Van egy 19 éves, nagyon problémás gyerekem, aki mellett a férjem a villamharito. Az életben nem értem meg miért, mert a gyerekkel mindig is voltak gondok, egyre komolyabbak. A gyerekem, tehát szeretem feltétel nélkül, de időnként az agyverzes kerulget, ha így haladunk nem sokáig tudom halogatni magamnak a pszichiáter. A férjem nem az apja, és ha én helyében már rég kívágtam volna itthonrol.
2022. okt. 25. 14:31
 4/14 anonim ***** válasza:
28%
Utolsó, menj, ne halogasd. A gyerek a szülő tükre. Nem úgy bújt ki a hasadból, hogy "végre kint vagyok, na de jó, problémás, kezelhetetlen leszek". 😉
2022. okt. 25. 14:35
 5/14 anonim ***** válasza:
61%

4!

Valoban? A mesében.

2022. okt. 25. 14:40
 6/14 anonim ***** válasza:
15%
Igen, valóban. De te tudod.
2022. okt. 25. 14:43
 7/14 anonim ***** válasza:
60%
4 de sajnos vannak gyerekek, akik idegrendszeri gondokkal születnek. Iszonyat nehéz velük az élet, és a külvilág is még nehezebbé teszi az ilyen kedves nők lapja psziché aranyköpésekkel.
2022. okt. 25. 14:44
 8/14 anonim ***** válasza:
69%

6!

Értem. Tehát TE onnan a fotelbol tudod, hogy MI a gond a gyerekemmel és miért gondolkodom a pszichiáteren. Ügyes vagy. Annyit elarulok, kicsi kora óta nem kevés hozzá értő szakember látta és egyiknek se volt az a véleménye, hogy bármiben is hasonlitanank.

2022. okt. 25. 14:47
 9/14 anonim ***** válasza:
2%

Azzal is anyának lenne dolga ...

Elhiszem és látom, hogy a társadalom még nem tart ott, hogy felébredjen. Szomorú vagyok miatta. Le lehet élni úgy az életet, hogy másokra mutogatunk, megúszunk mindent, csak értelme nincs. Tudom, hogy felesleges minden szó ebben a kategóriában, mert nem érti a 90%.

2022. okt. 25. 14:49
 10/14 anonim ***** válasza:
41%
Igen, tudom. Mint a társadalom bő 85-90%-nak, csak annyi a gond. Azt is értem, hogy frusztrált vagy és tehetetlen. Mindent ér érezni. De csakis önreflexióval lesz megoldás. Ezért írtam, hogy a legjobb döntés a pszichológus, pszichiáter. Kötelezővé tenném. Gyerekvállaláskor különösen.
2022. okt. 25. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!