Van ittvolyan szülő, aki villámhárító, békítő
szerepet tölt be a másik szülő és a gyerekük kötött?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nekem 17 éves lányként az anyámmal nagyon viharos a viszonyom, míg apámat imádom, de soha nem értettem, mit keres anyám mellett... Apám sokszor békítő közöttünk, ilyenkor nagyon sajnálom őt. Békítő szülők, hogy kezelitek az ilyen helyzeteket?
Sehogy nem kezelik. Le lehet élni egy életet a masszív empátiamentes szarban, csak nem érdemes.
2022. okt. 25. 14:03
2/14 anonim válasza:
Ki kell deríteni anyád neurózisának a VALÓS OKÁT. Ez leginkább apád kötelessége lenne. Próbálj meg együttműködni vele. Lehetséges, hogy apáddal sincs minden rendben, csak ez nem bukott még ki a jelen állapotok között.
2022. okt. 25. 14:23
3/14 anonim válasza:
Van egy 19 éves, nagyon problémás gyerekem, aki mellett a férjem a villamharito. Az életben nem értem meg miért, mert a gyerekkel mindig is voltak gondok, egyre komolyabbak. A gyerekem, tehát szeretem feltétel nélkül, de időnként az agyverzes kerulget, ha így haladunk nem sokáig tudom halogatni magamnak a pszichiáter. A férjem nem az apja, és ha én helyében már rég kívágtam volna itthonrol.
2022. okt. 25. 14:31
4/14 anonim válasza:
Utolsó, menj, ne halogasd. A gyerek a szülő tükre. Nem úgy bújt ki a hasadból, hogy "végre kint vagyok, na de jó, problémás, kezelhetetlen leszek". 😉
2022. okt. 25. 14:35
5/14 anonim válasza:
4!
Valoban? A mesében.
2022. okt. 25. 14:40
6/14 anonim válasza:
Igen, valóban. De te tudod.
2022. okt. 25. 14:43
7/14 anonim válasza:
4 de sajnos vannak gyerekek, akik idegrendszeri gondokkal születnek. Iszonyat nehéz velük az élet, és a külvilág is még nehezebbé teszi az ilyen kedves nők lapja psziché aranyköpésekkel.
2022. okt. 25. 14:44
8/14 anonim válasza:
6!
Értem. Tehát TE onnan a fotelbol tudod, hogy MI a gond a gyerekemmel és miért gondolkodom a pszichiáteren. Ügyes vagy. Annyit elarulok, kicsi kora óta nem kevés hozzá értő szakember látta és egyiknek se volt az a véleménye, hogy bármiben is hasonlitanank.
2022. okt. 25. 14:47
9/14 anonim válasza:
Azzal is anyának lenne dolga ...
Elhiszem és látom, hogy a társadalom még nem tart ott, hogy felébredjen. Szomorú vagyok miatta. Le lehet élni úgy az életet, hogy másokra mutogatunk, megúszunk mindent, csak értelme nincs. Tudom, hogy felesleges minden szó ebben a kategóriában, mert nem érti a 90%.
2022. okt. 25. 14:49
10/14 anonim válasza:
Igen, tudom. Mint a társadalom bő 85-90%-nak, csak annyi a gond. Azt is értem, hogy frusztrált vagy és tehetetlen. Mindent ér érezni. De csakis önreflexióval lesz megoldás. Ezért írtam, hogy a legjobb döntés a pszichológus, pszichiáter. Kötelezővé tenném. Gyerekvállaláskor különösen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!