Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi nevelésünk hibája hogy...

Mi nevelésünk hibája hogy fiam olyanná vált, hogy nincsenek társas céljai?

Figyelt kérdés
azon gondolkodom hogy valahol félreneveltem. 22 éves eddig velünk lakott, 2 hónapja már külföldön dolgozik van szakmája, jól keres. viszont ami elszomorít, hogy semmi társas kapcsolata nincs, és elmondása szerint nem is vágyik olyan dolgokra mint párkapcsolat, család, gyerek. voltak barátai, de már velük is alig tartja a kapcsolatot, az utóbbi időben ha hívták se ment. barátnője egy volt, viszont ott a lány elég akaratos volt vele így 1 év után szakítottak.
2022. okt. 22. 19:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem kepezd magad e teren, mert nagyon ostoban allsz ehhez az egeszhez. Kezdd az introvertalt/extrovertalt kifejezesekkel. Azok jo bevezetok a tovabbiakhoz.
2022. okt. 22. 19:40
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Ezeket te akarod, Ő nem. Introvertált valószínűleg, visszahúzódó. Minek társas kapcsolat, ha nem szeretné? Nekem van 2-3 barátom, a többi csak "ismerős". Időm nagyon nagy részét egyedül töltöm, magammal. Semmi szükségem nagy társaságra.
2022. okt. 22. 19:42
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Vagy csak introvertált szmeélyiség.
2022. okt. 22. 19:48
 4/17 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, nagyon be vagy zárva abba a világba amit épp gondolsz, vagy amibe beleneveltek, pedig a világ sokkal, de sokkal színesebb ennél. Neked fura és saját szégyenedként éred meg, hogy a fiad visszahúzódóbb, valszeg introvertált is, pedig ez teljesen rendben van. Aggodalomra semmi ok, és méreges se legyél rá kérlek. Ő ilyen, nagyon sokan vagyunk így ezzel.

Engem speciel lefárasztanak az emberek, nagyon ritka ha valakivel mélyebb kapcsolatot tudok kialakítani. Nincs szükségem feleségre, gyerekekre, egyszerűen nem ehhez van most kedvem. Élni szeretnék, hobbimnak élni, dolgozni, pénzt keresni és igazából magammal lenni. Bármilyen fura ez, mégis normális. Volt sok barátnőm, voltam sokat bulizni, de rájöttem, hogy nincs idegrendszerem a lányokhoz, akik úgyis megcsalnak egy idő után akármennyit adok nekik a szívemből. Bulikban meg lefárasztanak egyszerűen az emberek.

2022. okt. 22. 19:50
 5/17 anonim ***** válasza:
86%

Nyilván benne van a ti nevelésetek is, de azért sokminden más is. Ha eddig tiszta lelkiismerettel nevelted, akkor most már ne edd magad, hiszen megtetted, amit megtehettél - és ha most még nem is úgy tűnik, később még az a fajta hatása is meglehet a nevelésednek, amit te szeretnél.

22 évesen (főleg egy fiú gyereknek) még simán lehetnek másféle céljai, mint majd mondjuk 10 év múlva. Ha csak akkor nősül meg, akkor se marad le semmiről - legfeljebb csak kimarad két-három válásból, házasságon kívül született gyerekről, stb., tiszta haszon. :)

2022. okt. 22. 20:10
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
Hagyd élni .
2022. okt. 22. 20:16
 7/17 anonim ***** válasza:
84%

Nem vált semmilyenné, az ember nem csinálja állandóan azokat a dolgokat, amikre képes vagy ami tervben van.

Most 2 hónapja egy idegen közeget, egy teljesen új életstílust tanul, mint amiben eddig élt, ez egy évtizedre is nagy feladat.

Túl sokat vársz el tőle, miközben már felnőtt és semmit nem kéne elvárnod tőle.

2022. okt. 22. 20:54
 8/17 anonim ***** válasza:
87%
Én is örülök, amikor egyedül vagyok, úgy töltöm az időt ahogy akarom. Van férjem és gyerekeim, szerencsére a férjem is hasonló, így nem lóg rajtam állandóan, pont jó kapcsolat van köztünk. Igen, introvertaltak vagyunk mi is.
2022. okt. 22. 21:05
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
2 hónapja van csak külföldön, még csak 22 éves, mit vársz tőle? Örül, hogy lyuk van a s*ggén, biztosan van még egyfajta kultúrsokk, nagy váltás az egész, kell az idő, hogy természetes legyen számára a helyzet. Akkor kiderül, hiányzik-e még valami.
2022. okt. 22. 21:43
 10/17 anonim ***** válasza:
88%
2 hónap alatt nem fog igaz szerelmet meg életre szóló barátságokat találni. Introvertált típus, jobban szeret egyedül lenni, nincs ezzel semmi baj.
2022. okt. 22. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!