Mit szólnál ahhoz, ha a 20 éves lányod nem lenne elégedett a mell méretével és megcsináltatná hogy nagyobb szilikon melle legyen?
Figyelt kérdés
Ő szerinte túl kicsi és nem tetszik neki.
Zavarna téged, hogy szilikon lesz benne neki?
2022. okt. 19. 20:38
21/61 anonim válasza:
Támogatnám és irigykednék, mert én is mindig is szerettem volna megcsináltatni, azután, hogy miattuk teljesen tönkre mentek meg pláne
22/61 anonim válasza:
Mi ez a sok "20 éves lànyod" kérdés?
50 éves incel vagy, aki családra vágyik a mamahotel sötétjéből vagy 50 éves perverz vagy, aki a saját lányára gerjed?
23/61 anonim válasza:
22
Hát a kulcsszavakat elnézve... Nem hiszem, hogy egy ártatlan virágszál...
24/61 anonim válasza:
Ha attól jobban érzi magát akkor rajta.
25/61 anonim válasza:
Zavarna mert húsz évesen akármennyire 20 éves nem azt a világképet adtuk neki hogy ez felmerüljön. 25 évesen már más lenne a válaszom.
26/61 anonim válasza:
Zavarna téged, hogy szilikon lesz benne neki?
Engem abszolút nem zavar, hogy mi lesz a lányod mellében.
27/61 NTBS válasza:
Ha van rá saját pénze, akkor az ő dolga.
28/61 anonim válasza:
Ha nekem lenne rá pénzem, és lenne gyerekem, és elégedetlen a mellével, és akarná, felajánlanám, hogy tizennyolcadik születésnapra, diplomaajándékként, nászajándékként vagy ilyesmi alkalomra ajándékként kifizetem neki.
29/61 anonim válasza:
Akik szerint egy őrültség: kicsi a mellem - kb mint egy tinilánynak, melltartó sem kellene, ha nem világos színű felsőket hordanék.
Nem nagyobbíttatom meg, de mikor 10/9 férfi rám sem néz, mert "elöl deszka vagyok", az nem vicces.
30/61 anonim válasza:
29-es, nekem is nagyon kicsi a mellém, szerintem hasonló lehetek, de, amúgy sosem volt ilyen problémám. Jó, már házas vagyok, de huszas éveim elején sokat pasiztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!