Nemsokára megyünk nyaralni a lányommal kettesben, nagyon kivagyok a sok munkában, sok idegeskedésben, lennék egy estére újra fiatal és be is rúgnék (lehet, hülye vagyok, de most erre vágyom.) Lányom azt mondta, nyugodtan igyak, ő nem fog rám ezután másképp tekinteni. Sőt, biztat is, hogy tomboljam ki magam. Szerintetek valóban nem viselné meg, ha kirúgnák a hámból? Soha nem voltam még előtte piás, ő is felnőtt már, de még ő se volt ittas. Én amúgy az anyja vagyok.
Nyomjátok..én is most gyujtok be egy jó jointot, azt repülök egyet itt a vasárnapi ejszakakban..néha lazulgatni kell
2022. okt. 9. 21:18
12/22 anonim válasza:
Valami jó kis medencés helyre mentek legalább?
2022. okt. 9. 21:37
13/22 anonim válasza:
Először is,ha egy nő berúg,az nagyon ocsmány tud lenni.Csúnyább mint a férfiak.Berúgni nem jó dolog...! Egy kezdő nem biztos,hogy tudja,hogy hol a határ.Én nem javasolnám.Először nyilván kellemes,de később már nem.Az alkohol később fejti ki a hatását.Akkor már késő....Inkább szívjatok füvet.Az kellemesebb!Meg kérhetlek,hogy később számoljál be,milyen volt? Jó berugást...Írhatsz privit is.
2022. okt. 9. 21:50
14/22 anonim válasza:
A 18 éves lányom előtt tuti nem rúgnék be. Miféle példa ez számára a feszultseglevezetesre? Ha 28 lenne, más lenne a helyzet.
2022. okt. 9. 21:52
15/22 anonim válasza:
Én pár havonta megiszom anyummal fél liter-liter vodkát, pedig csak 16 vagyok.
Ne aggódj, a lányoddal nem fog megromlani a viszony lehet még javulni is fog mert még jobban megnyiltok egymásnak.
2022. okt. 9. 21:57
16/22 anonim válasza:
De mennyire akarsz berúgni? Egy kis becsiccsentés nem fog ártani. Egy ocsmány berúgást azért nem ajánlanék.
2022. okt. 9. 22:47
17/22 anonim válasza:
Becsiccsenteni teljesen oké lenne a részemről, de az baromira zavarna, ha a mattrészeg anyámat kéne istápolnom, meg vigyáznom rá, amíg tombol.
Viszont ha azt mondta, hogy részéről ez oké, akkor részéről oké.
2022. okt. 9. 23:01
18/22 anonim válasza:
Részben oké. Másrészt az nem jó, ha valaki a saját gyerekét segédeszközként akarja használni a magánéleti és egyéb dolgaihoz, amik viszont nem őrá tartoznak. Sajnos főleg azok a szülők folyamodnak ilyenhez, akiknek nincs párjuk és a gyereküket akarják partnerként használni olyan dolgokban, amikben nem kéne.
Szerintem valami más társaságot, pl. barátnőket kellene találni, akikkel közösen levezethetné a gőzt a kérdező, és velük menni el bulizni, vagy hasonló.
2022. okt. 9. 23:20
19/22 anonim válasza:
18. voltam, egyébként alapból nonszensz, hogy egy 40 éves egy 18 évestől kérjen "engedélyt" ehhez. A 40 éves az érettebb (vagy kellene érettebbnek lennie) és őneki kellene jobban tudnia ezt. A 18 éves, mivel hozzá képest gyerek, általában úgyse nagyon mondana ellent. Általában fura is a helyzet, ha azt mondja a lány az anyjának, hogy figyelj, anyu, ne rúgjál már be. De ez is fura, hogy azt mondja, hogy figyelj anyu, rúgj be nyugodtan.
2022. okt. 9. 23:24
20/22 anonim válasza:
Engem zavarna, zavart, ha becsiccsentett. Mindig magára vett mindent, egy doboz sörtől "betompult" az agya, és nem értette azt, amin józanon tök jót szórakozott volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!