Berúghatok, ha a lányom mondta?
Figyelt kérdés
Nemsokára megyünk nyaralni a lányommal kettesben, nagyon kivagyok a sok munkában, sok idegeskedésben, lennék egy estére újra fiatal és be is rúgnék (lehet, hülye vagyok, de most erre vágyom.) Lányom azt mondta, nyugodtan igyak, ő nem fog rám ezután másképp tekinteni. Sőt, biztat is, hogy tomboljam ki magam. Szerintetek valóban nem viselné meg, ha kirúgnák a hámból? Soha nem voltam még előtte piás, ő is felnőtt már, de még ő se volt ittas. Én amúgy az anyja vagyok.2022. okt. 9. 20:26
1/22 anonim válasza:
Hát... egyszer legyen, nyugodtan. Csak rendszer ne legyen ebből. Amúgy valószínűleg volt már ittas a lányod, csak nem előtted.
26/n
Szilvi
2/22 anonim válasza:
Én is láttam már anyámat részegen. Kicsit feltettem őt olyankor de megmaradtak mókás pillanatok is😂
3/22 anonim válasza:
Szerintem nem gond. Mennyi idős a lányod?
Így saját szemszögemből belegondolva, engem egyáltalán nem viselne meg, ha anyám egyik nap programozottan kicsit becsiccsentene, hiszen tudom, hogy amúgy soha nem iszik. Egyszer-egyszer mindenkinek szabad, plusz valószínűleg semmi durvát nem fogsz csinálni, max vihogni fogsz, vagy bealszol a széken.
4/22 anonim válasza:
Figyelj, múltkor mi is kiültünk anyuval a kertbe és bevertünk 1 üveg eperbort. Jó emlék ez is.
Nyilván ne idd magad hányásig, de ha becsíptek ketten, abból nem lehet semmi baj.
34N
5/22 anonim válasza:
Nyugodtan,te is megérdemled hogy jól,érezd magad,mindenkinek jár a kikapcsolodás
6/22 A kérdező kommentje:
18 éves.
2022. okt. 9. 20:35
7/22 anonim válasza:
Egy papíron minimum 40 körüli nőnek ehhez engedély kell?
8/22 anonim válasza:
AKkor igyál, de azért a földön fekve hányás szintig ne juss el :D
9/22 A kérdező kommentje:
Nem kell engedély, de azért azt sem szeretném, ha esetleg ettől romlana meg a viszonyom a lányommal.
2022. okt. 9. 20:57
10/22 anonim válasza:
Igyál, de nem kell a lányodnak is ott lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!