Ez az eset után mit lehetne tenni?
Gondolom olyan szervezethez nem akar fordulni, akik alkoholistákkal foglalkoznak, azt nem tudom meddig tudja magát ellátni, lehet már teljesen kiszámíthatatlan az alkohol miatt.
Az, hogy mennyire van pénze és mire elég: magának köszönheti ha elissza.
"De ő végülis felnevelt minket,nem ezt érdemli hogy egy kis fenyegetőzés miatt ne álljanak vele szóba"
Az alkohol nagy valószínűséggel tönkretette, innentől kezdve nagy valószínűséggel veszélyt jelent rátok.
Innentől kezdve nem "egy kis fenyegetőzés"...
Ez csak a szóköznélküli troll legújabb folytatása.
Időnként szerintem bannolják, mert ő ír ekkora regényt ilyen olvashatatlan stílusban, ahol alap elem a verés, agresszió vagy bármilyen erőszak.
Ugy latom nem mult el nalad nyomtalanul, hogy parszor a viz ala nyomta a fejed, kialakult nalad valami agyi defekt. Soha tobbe egy percre nem akarnam latni azt, aki utott-vert engem, nem hogy meg a gyerekeimet is kitegyem ennek.
Nezzuk tovabb. Novered megunta, elkoltozott, aztan gyerekei szulettek es megbocsatott. Nem nagyon sikerult apadnak a valtozas, inkabb csak ahogy az egyik valaszolo irta, beszart, hogy a kutya nem nyitja ra az ajtot, es egyedul fog meghalni a sajat hugyaban.
Te meg valami oknal fogva veded ot, jezusom. Tedd mar ki te a sajat gyerekeidet annak, amit novered gyerekei ateltek. Normalis vagy? Meg mi az, hogy “vegulis o nevelt fel” mit nevelt?? Milyen neveles ahol allandoan gyepalnak? Azt javaslom, fogadd el, hogy tesod az eletben nem akarja latni tobbe a nemzotoket (mert apanak nem hivnam) es ne eroltesd meg ne okoskodj vele, mert a vegen veled is meg fogja szakitani a kapcsolatot.
Egyebkent 10 evig amig nem dolgozott csak vedelt mint a gep, ki a franc tartotta el? Ki volt az a szolgalelku? Csak nem te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!