Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan titkoljam el az orrpier...

Hogyan titkoljam el az orrpiercingemet?

Figyelt kérdés

Igazából nagykorú vagyok, magamat tartom el. Viszont kolis vagyok, kéthetente járok haza, mert csak így tudok mosni.(Kolis mosoda mindig tele, szobában hely sincs teregetni, szóval ez offos)

Amikor 16 éves koromban szóba került a piercing anyám közölte, hogy amíg az ő házában lakom nem lehet, nagykorúként ki is dob. Én nem deríteném ki előzetes kérdéssel, hogy így négy évvel később milyen a véleménye a dologról, mert akkor lehet jobban figyelne. Egyébként septumot szeretnék, viszont úgy tudom azt nem nagyon lehet forgatni, befordítani, amíg nem gyógyult. Az meg nem két hét.

Szóval mit javasoltok, ha megcsináltatom, akkor hogy titkoljam el?

2022. okt. 1. 19:05
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
74%

"ha megcsináltatom, akkor hogy titkoljam el?"

Úgy érted, életed végéig?

2022. okt. 1. 21:17
 12/41 anonim ***** válasza:
88%
Én megkérdezném anyámat: Anya, te engem őszintén szeretsz, hogy egy orrpiercingen múlik, kiraksz-e itthonról?
2022. okt. 1. 21:32
 13/41 anonim ***** válasza:
78%

Annyira unalmas mar, hogy felnott embereket igy befolyasolja az anyjuk

annyira unalmas már, hogy felnőttet játszik, aki nem az...

2022. okt. 1. 22:08
 14/41 anonim ***** válasza:
70%

#14, látom, téged sem szeretnek anyádék, csak ha villogni lehet veled...

Sajnos ez egy ilyen dolog, hogy vannak elvárások, amiknek vagy eleget tudsz tenni, vagy nem. Ha édesanyád nem tud a dologgal megbékélni, akkor választanod kell, hogy vagy őt választod, vagy a piercinget. A problémádat nem tudom átérezni, mert ezt és a tetoválásokat soha nem értettem, és valószínűleg soha nem is fogom, pedig még nem múltam el 30. Ha valaki ettől jól érzi magát, csinálja, én nem fogom érte megszólni, de más megítélés alá sem fog nálam kerülni emiatt.

Hogy hogyan titkold el: a sebtapasznál én sem tudok jobb megoldást. Esetleg ha nem olyan nagy a piercing, talán egy erősebb sminkeléssel meg lehetne oldani, bár a gyógyuló bőrnek nem a legjobb megoldás. Vagy barátkozz össze olyanokkal, akik albérletben laknak, és hébe-hóba megengedik, hogy náluk moshass és száríthasd a ruháidat.

2022. okt. 1. 22:13
 15/41 anonim ***** válasza:
43%

Nahát, töröltek közben egy választ, az előző #13-nak ment.

Új #14: nekem igazából a diszkomfortérzetemet zavarja. Az orr az arcon van, ott pedig nem túl praktikus dolog extra lyukakat meg kiálló izéket látni (a fertőzésvestélyről nem beszélve), ezzel szemben a fül nem ennyire koncentrált helyen van. Bár őszintén szólva én a fülbevalót sem különösebben értem, viszont tény, hogy a fülbevaló már ténylegesen a mindennapok részét képezi, az normális. A fültágítás pedig szerintem csak szimplán ronda.

2022. okt. 1. 22:19
 16/41 anonim ***** válasza:
93%

Nem nagyon tudom elképzelni, milyen választ vársz. Mégis hogy lehet szerinted eltitkolni egy szép nagy ékszert az arcod közepén? Ráfogod, hogy pattanás, lóg a taki az orrodból, vagy mire gondoltál?

Megcsináltatod, elé állsz.

Megcsináltatod, és nem mész haza, amíg meg nem gyógyul, megoldod koliban a mosást (más is megteszi).

Nem csináltatod meg, amíg nem vagy elég önálló.

Kb ezek a választási lehetőségeid.

2022. okt. 1. 22:25
 17/41 anonim válasza:
92%
csak válald fel anyád majd bele nyugszik nehogy mér 20 évesen is ö akkarjon neked parancsolni neked, az en véleményem szerint anyad mar csak tanacsot tud adni( de azt tiszteletben kell tartani) amugyis el kell fogadnia hogy mar te döntesz magadrol
2022. okt. 1. 22:33
 18/41 anonim ***** válasza:
96%
Ezt nem fogod tudni elrejteni. Annyit tudsz csinálni, hogy vagy felvállalod vagy addig nem mész haza, amíg be nem gyógyul és addig megoldod a mosást máshogy.
2022. okt. 1. 22:40
 19/41 anonim ***** válasza:
70%

Úgy is kófic hülyítés jön, vegyél egy steampunk maszkot.

Hülyét kap.

2022. okt. 1. 22:42
 20/41 anonim ***** válasza:
63%

"mi a különbség az orrpircing és a fülbevaló között"

Többek között az, hogy amikor ki kell fújnod az orrodat, ami az orrodban van, az taknyos lesz, ami a füledben, az meg nem, tehát sokkal higiénikusabb a fülbevaló.

2022. okt. 1. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!