Szerintetek milyen egy jó apa és jó férj? Milyen tulajdonságai vannak?
Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 15:02
11/19 anonim válasza:
#6 Az én férjem ilyen volt, senki sem érhet a nyomába.
12/19 anonim válasza:
10. Lehet, hogy félreérthetően írtam, én vagyok a feleség. :D
14/19 librikus válasza:
Előbb - utóbb minden férjről kiderül, hogy többet vártunk tőle mint amennyit adni bír, vagy hajlandó!
15/19 anonim válasza:
Például sokszor nyilvánvalóan a férfi logika és agy jobban rááll a matematikai dolgokra, logika, fizika, autó mechanika, fűtés hatékonyság, épületgépészet. És kivagyok attól, hogy lépten nyomon fölényeskedően rövidre zár kérdést, hogy hagyjuk, ezt úgysem érthetem, de ezt bántó stílusban. Miközben a munkám során szakemberekkel kommunikálok és egy egyszerűbb fűtés hatékonysági kérdésre érdekes módon tudnak tisztelettel válaszolni. És miközben tudja, hogy tanult ember vagyok.
16/19 anonim válasza:
Úgy értem, hogy hónapról hónapra ez megalázó, hogy semmibe veszi az értelmi szintemet, csak azért mert eredendően vannak jobban férfias tudományok. És nem fogja fel, hogy azért kérdezek, mert mivel ő dolgozik, túlórázik, a házat sokszor egyedül kell megoldanom.
En is elárulom neki azt a receptet amit kér, mert ha nem vagyok itthon, meg tudja nélkülem csinálni. De nem ostobázom le, hogy ilyen primitív kérdéssel maradjon csendben...
17/19 anonim válasza:
"eredendően vannak jobban férfias tudományok" Nincsenek, ne ámítsd magad. Ezzel csak a hapsik áltatják magukat.
18/19 anonim válasza:
16,17
Vannak férfiasabb "tudományok". De azok maximum a testi felépítés miatt adottak. Pl. favágás. :D
19/19 anonim válasza:
17.18. igen, így évek távlatából nincs igazán szigorúan véve férfias tudomány, amit egy nő, aki érez magában elszántságot, ne tudna felfogni, megérteni a mindennapi élet területén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!