Szülők, mit szólnátok ahhoz, ha a gyereketek kétszer annyit keresne, mint ti?
Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 11:51
2/19 anonim válasza:
Mit szólnék? Örülnék, ha nem kell az anyagiak miatt örülnie.
Normális szülő örül, ha a gyerekének jól megy a sora, a nemmormális meg irigykedik.
3/19 anonim válasza:
Boldog vagyok, mert szerencsére így van. Sőt, a háromszorosát. A férje is jól keres.
Miért kérdezed? Semmi mellékszöveget nem írtál. Te vagy a gyerek, és irigylik? Írj picit bővebben.
4/19 anonim válasza:
2. Hogy érted, hogy örülnék, ha nem kell az anyagiak miatt örülnie?
5/19 anonim válasza:
Örülnék neki, hogy jól boldolgul.
6/19 anonim válasza:
Na így már érthető:D Amit először leírtál, annak nincs értelme.
7/19 ZolaZotya válasza:
nyilván örülnék neki, aki irigykedik a saját gyerekére az nem normális
8/19 anonim válasza:
Ötös vagyok. Nem én írtam a második választ (nem is ugyanannyi pipánk van), de szerintem úgy értette, hogy örülne, ha nem kéne az anyagiak miatt aggódnia.
9/19 anonim válasza:
Kétszer annyit keres. Örülök neki. Annak nem, hogy se spórolni nem tud, se pénzt beosztani.
10/19 anonim válasza:
Én is örülnék, hogy sikeres volt a nevelésünk, jó szakmát/diplomát szerzett, és kiválóan boldogul a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!