Mit szólnátok, ha kerekesszékes párja lenne a gyereketeknek?
Sajnálnám.
Az egyiküket, aki nem a gyerekem.
Mi a férjemmel alaposan átgondolnánk, hogyan tudnánk akadálymentessé tenni a házat.
Ennyi... Minket nem zavarna. Nem ez határozza meg, hogy milyen ember.
Mozgássérült vagyok 20 éve és ezért tudom mivel jár. A gyerekem is tudja és ezért nehezen hiszem, hogy ilyen párja lenne.
Nyilván nem örülnék neki, mert a saját életét nehezíti. Tenni nem tennék ellene semmit, mert mindenki másképp boldog.
Ha nincs más baja, s amúgy munkaképes, semmit.
(Ezt azért írom így, mert nekem az egyik unokatestvérem kerekesszékes, ami még nem is lenne baj, de valami mentális gondja is van, s csak 8 osztályt végzett...)
4, a párválasztás nem úgy működik, hogy fixen elhatározom, hogy nem lesz ilyen vagy olyan párom, hanem úgy, hogy beleszeretek valakibe, ő is belém, és egy pár leszünk :) Azt pedig, hogy ki lesz ez a valaki, nem tudjuk kontrollálni, a vonzalom vagy jön, vagy nem.
Amúgy én is az akadálymentesítésen agyalnék főleg, szerintem ez okozná a legtöbb problémát. Pláne hogy pl. olyan panelban, ahol lift nincs, csak lépcső, nagyon nehéz lenne megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!