Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért mondott el mindenn...

Anyám miért mondott el mindennek mert leborotváltam?

Figyelt kérdés
észrevette hogy borotvált ott és minden cafat és k*va lettem és szerinte biztosan azért csináltam mert mindenféle manuszokkal összefekszem meg biztos k*válkodok is meg a testem árulom az interneten. És majd meglátom nem megyek sehov ezek után és bezár q azobámba. Alig volt megalázó...
2022. szept. 18. 19:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
18%

10: bennem is felmerült ennek a lehetősége tegnap este....

De vártam a kifejletre...

2022. szept. 19. 10:22
 12/16 anonim ***** válasza:
96%

Még mindig nem válaszoltál arra, hogy apád mit szólt ahhoz, hogy anyád csak úgy lek*rvázott s elhordott mindennek...

Normális szülő nem hagyja, hogy valaki így beszéljen a gyerekével. Még akkor se, ha történetesen a felesége az.

2022. szept. 19. 13:30
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Az ő generációjában nem volt annyira elterjedve a "lenti" borotválkozás mint ma. El kell neki mesélni hogy manapság ez már annyira elterjedt mint annak idején a hónalj borotválás. És tedd hozzá hogy engem nem úgy nevelt az anyám hogy qrválkodjak.
2022. szept. 19. 15:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Anyám is pont ilyen volt. 25 évvel ezelőtt azért pattogott, mert leborotváltam a lábam és az ő világképében ilyet csak a krvák csinálnak.

Ne törődj vele, sajnos még mindig vannak ilyen emberek.

40N

2022. szept. 19. 15:18
 15/16 A kérdező kommentje:
12-es nekem nincs apám elváltak mielőtt megszülettem így nem szól semmit hozzá
2022. szept. 19. 20:08
 16/16 anonim ***** válasza:
22%
Hány éves vagy kérdező? Mert ha 13 akkor a felháborodás jogos, bár a stílus semmiképp. Ha 18, akkor semmi köze hozzá.
2022. szept. 19. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!