A szüleim elváltak és amikor 2 hetenként hétvégén apámnál vagyok akkor anya mindig kutakodik a szobámban. Fogalmam sincs mit keres ennyire, de hiába zárom be már kulcsal az ajtómat Ő kinyitja egy pótkulcsal. Kutakodik a matracom alatt, az ágynemümben, a párnám alatt. Átnézi minden fiókomat és füzetemet. Egyszer megtalálta a naplómat, felvágta a lakatot majd elolvasta. Persze utánna nem adta vissza és kidobta, azóta minden cuccomat apámnál tartok. De ötletem sincs mit keres ennyire... ha kérdezem nem mondja el, csak tagad-tagad és tagad. Ha pedig otthon vagyok mindig beront a szobámba kopogás nélkül, mintha rajta akarna kapni valamin. Otthon pedig már nem tudok telefonálni mert, kihalgat utánna meg kikérdez, hogy "Kivel beszéltél ?" Miért mondtad ezt meg azt ?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!