Anyámmal, hogyan közölhetném, hogy ne jöjjön be a szobámba egyszer sem és felejtse el?
Komolyan már egy párszor mondtam neki először nyugodtan, máskor idegesen, de amint eltelik pár hét, pár hónap és én is megfeledkezem róla, hogy bejön..
..Kezdődik minden előlről, most azt tervezem, hogy hozzá kéne szoktatnom magam ahhoz, hogy bezárom kulcsra a szobám ajtaját, és amint kialakul ez a szokás akkor nem fog ez megtörténni már soha
Egyre inkább lerombolja a bizalmamat feléje azzal, hogy ahelyett, hogy megkérdezné, anélkül elkezd takarítani mintha jót akarna..
Gyakorlatilag az egész gyerekkorom teli van ilyen szituációkkal azért vagyok egy kicsit mentálisan zakkant amibe komoly energiát kell ölnöm, hogy javuljon
De épp ez a gond, hogy az akaratát akarja érvényesíteni bármi áron nem számít, hogy az a másikat, hogyan érinti
Nem kommunikál, csak néha elvétve mondja, hogy jó lenne ha takarítanál, és ha véletlenül abban a pillanatban nincs rend amikor benéz akkor ezt csinálja
Mondjuk takaríts és tarts rendet.
komolyan, anyád a mentális beteg, mert te egy koszmegesz vagy?
"az egész gyerekkorom teli van ilyen szituációkkal"
1. Nem vagy már gyerek.
2. Inkább a mentális megzakkanás, mint hogy bezárd az ajtódat? Saját választásod...
"Semmilyen jogod nincs ilyet kérni"
Kérni még csak kérhetne, de a közölni szó jelentése se tiszta neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!