Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként mit szólnál, ha a...

Szülőként mit szólnál, ha a gyermekednek veled egyidős párja lenne?

Figyelt kérdés
Felnőttről beszélünk, 25-30 év korkülönbség.
2022. szept. 18. 01:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem kamaszként jár egy 40 évessel, hanem ő is felnőtt ember, nincs beleszólásom. Fura lenne, nem tagadom, de az ő dolga.
2022. szept. 18. 08:47
 12/30 anonim ***** válasza:
20%
Hát, ez azért már durva korkülönbség... ilyenkor elég sok a hibalehetőség. Én minimum tartanék egy kis fejmosást, mielőtt ráhagynám, hogy "az ő dolguk". pl. Biztos nem csak megdugni akar? Mi lesz a gyereketekkel, 80 évesen fogja suliba vinni? Föláll még neki egyáltalán? Tetszik az autó amit kaptál te kis aranyásó?
2022. szept. 18. 08:47
 13/30 anonim ***** válasza:
88%
Nem tapsikolnék örömömben, de nem dumálnék bele egy önálló felnőtt ember (és nem csak nagykorú) életébe akkor sem, ha az a gyerekem.
2022. szept. 18. 09:00
 14/30 anonim ***** válasza:
82%
Hogy miért evidencia mindenkinek, hogy a leosztásban a nő a fiatalabb?? :-D Ez sehol nem szerepel a kérdésben, mégis mindenki egyértelműnek veszi.
2022. szept. 18. 09:06
 15/30 anonim ***** válasza:
16%
Mert az az általános hogy a kiscsajok állnak össze a pénzes apjuk korúval. Ugyanezért a hapsik csak dugni szokták az anyjuk korú nőket.
2022. szept. 18. 09:13
 16/30 anonim ***** válasza:
72%
Les*arnám. Ő élete. Úgy dönt ahogy akar, úgy bass*a el, ahogy akarja. Ha siker lesz, örülök neki, ha nem, úgyis az én ajtómon kopogtat majd. Az én életembe se szólhatott bele az én anyám, én se szólok bele 18 éves kora után a gyerekemébe. Szólni szólhatok, ha nekem nem tetszik, de mi értelme? Úgyis azt csinál, amit akar, szabad akarata van és egy 18 éven felüli ezt már erősen gyakorolja is.
2022. szept. 18. 09:15
 17/30 anonim ***** válasza:
74%
Nem érdekelne. Felnőtt ember, azt csinál, amit akar.
2022. szept. 18. 09:24
 18/30 anonim ***** válasza:
33%
Örülök a lepontozásnak, akkor is az a véleményem, hogy nem pártolom az olyat, mint amivel anno nálunk középsuliban is szembesülhetett a diákság: a 22 éves, frissen végzett tanárnő meg a hatvanas tanár úr "összejöttek"...
2022. szept. 18. 09:52
 19/30 anonim ***** válasza:
41%
Amúgy mindig azon röhögök ilyen kérdéseknél, hogy mintha egy hálivúdi film peregne a válaszolók fejében a jóképű, kisportolt gazdag negyvenes, meg a szépséges huszonéves kapcsolatáról, közben meg a nagy magyar valóság, hogy a negyvenes-ótvenes férfiak olyan szinten le vannak pukkanva, hogy jobban se kell. Én csak lesnék, ha beállítana a képzeletbeli lányom egy két gyerekes fiataloskodó, pulykabőr-ádámcsutkás, enyhén pocakos, enyhén púpos farmer-pólós pacákkal, aki kínosan természeteskedne, igen, kicsimezne, meg minden második szava valami szleng lenne, offol, flexel, ilyesmi, amivel eredménytelenül próbálna lefaragni a korából. Azért csak a látvény kedvéért megnéznék egy ilyet.
2022. szept. 18. 10:07
 20/30 anonim ***** válasza:
96%
Attól függ, hogy milyen ember. Ha normális és szereti a gyerekem, akkor az ő dolguk. Ha kihasználja, bántja, akkor nagyon szomorú lennék.
2022. szept. 18. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!