Hogyan reagálnátok, ha a fiatok emiatt börtönbe kerülne?
Nem bocsátanám meg soha, és innentől kezdve nem lenne a gyerekem.
Velem is erőszakoskodtak - szerencsére nem tudták befejezni, de már az amit "előtte" tettek, is épp elég trauma volt.
Ő súlyosan bántalmazott egy nőt. Ennyi a lényeg.
vagy párkapcsolatban történt a konszenzus nélküli cselekmény ami ugyan erőszak persze de nem ugyanaz mégsem - nem tudom, nekem határozottan erőszaknak tűnt, amikor az egykori barátom enyhén itasan hazajőve hasra nyomott az ágyon, és megdgott.
Neki nagyon jó volt, az tény, mert olyan gyorsan sem állt még neki, mint akkor.
Miért? Mert élvezte, hogy nem akarom, könyörgök neki, hogy ne tegye, sírok, mert kvára fájt, és örülhetek amiért "csak" hüvelyi erőszak történt, mert eredetileg sggbe akarta.
De ha neked ez más, minthogyha az utcán kap el egy ismeretlen, csak sajnálni tudlak. :(
Én azt gondolnám, hogy a börtönnel pontosan azt kapja, amit érdemel.
egyáltalán nem fordulnék el tőle, de kemény szavakkal illetném, hogy szégyellje magát és bíznék abban, hogy lesz ideje újragondolni az életét és megváltozik.
Én nekem nincs gyerekem, ösztönből azt mondom, hogy kitagadnám, de aztán már nem vagyok benne biztos. Tudod, a szülői szeretetre nem véletlenül mondják, hogy határtalan.
Meg nem tudhatod, hogy az anyjának hogy adta elő. Lehet, hogy úgy, hogy te vagy a gonosz, aki lecsukatja a fiát. És anyaként könnyebb elhinni, hogy a fiamat börtönbe akarja juttatni egy k.,urva, minthogy a fiam megerőszakolta a k.urvát.
Félre ne érts, nem vonom kétsegbe az általad előadottakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!