Ilyen esetben ti meghívnátok közös programokra apátokat?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel most vagyunk fél éve együtt, ezért a szülei gondolták kéne szervezni egy közös ebédet, amire szerették volna, hogy jöjjenek az én szüleim is. Elváltak, de nincsenek rosszba, ezért belementek ők is. Fater nagy piás, nem mondanám alkoholistának, de nagyon sűrűn iszik, ezért mondtam neki, hogy ne fogyasszon alkoholt se előtte, se közben, megígérte, hogy nem fog. Eljött a nap, majd késve, de ideért, tiszta részegen. Nagyon látszott rajta, de a legcikibb az volt, hogy néha még be is szólogatott. Elkezdte dícsérni a barátnőm szemeit, alakját, de nem legilledelmesebb módon. Majd a barátnőm anyjára is tett pár megjegyzést, hogy van rajta jó pár kg plusz, meg ilyen szövegek. Nem maradt nagyon sokat, kb 1 órát, de azalatt akármilyen téma feljött, mindegyikhez majdnem volt valami gáz beszólása. Ez 2 napja volt, azóta nem beszéltem vele, mert már megszoktam, hogy ilyen, régen is leégetett mindenhol. Barátnőmnek nagyon nem tetszett, hogy majdnem kövérnek hívta az anyját, meg a többi duma sem. Félek, hogyha lesznek a jövőben is ilyen programok, akkor se lehet majd nyugodt lenni, hanem félhetek szokásosan az égéstől.2022. szept. 9. 20:20
11/11 anonim válasza:
Ilyen esetben közölném az apámmal, hogy ritka bunkón viselkedett, így ne lepődjön meg, ha nem hívjátok meg közös programokra. Ennek semmi köze ahhoz, hogy piás, vagy sem, alapjaiban primitív a gondolkodása, az alkohol csak kihozza belőle a valódi énjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!