Miért nem szimpatikus anyámnak a srác, akivel ismerkedek?20
Jó a kapcsolatom vele, és mindent meg szoktunk vitatni, konkrétan olyan, mintha barátnők lennénk... Szóval azért nem a kontrolláló szülő típusról van szó, mint itt az oldalon többnyire.
És én megismertem valakit, egy egyetemre járunk, néha szoktunk találkozgatni, meg ilyenek, eddig nekem teljesen okésnak tűnik. Nem sokat tudunk még egymásról, új az ismeretség. Szóval anyám nem ismeri nyilván, látta képen, tudja a nevét, meséltem róla és kb ennyi.
Viszont valamiért néha mondja, hogy nem szimpi neki a srác, de nem tudja megmagyarázni, hogy miért nem. Biztos vagyok benne, hogy nem az van, hogy anyám magához akar láncolni, korábbi ismerkedéseknél sem volt jellemző ilyen mondvacsinált indok jellegű dolog. Még azzal se volt gondja, amikor lánnyal randiztam, szóval tényleg biztosan nem az áll a háttérben, hogy egyáltalán az ismerkedésem a probléma. Meg eltiltani se próbál, meg lebeszélni sem próbál erőszakosan.
Akkor mi lehet az oka ennek a szituációnak? Mi lehet az ellenszenv oka?
#11 XDD
Amúgy nem szokott gonosz lenni azokkal, akiket szeretek.
11
neked mindenki szimpi? Istenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!