Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem szimpatikus anyámnak...

Miért nem szimpatikus anyámnak a srác, akivel ismerkedek?20

Figyelt kérdés

Jó a kapcsolatom vele, és mindent meg szoktunk vitatni, konkrétan olyan, mintha barátnők lennénk... Szóval azért nem a kontrolláló szülő típusról van szó, mint itt az oldalon többnyire.

És én megismertem valakit, egy egyetemre járunk, néha szoktunk találkozgatni, meg ilyenek, eddig nekem teljesen okésnak tűnik. Nem sokat tudunk még egymásról, új az ismeretség. Szóval anyám nem ismeri nyilván, látta képen, tudja a nevét, meséltem róla és kb ennyi.

Viszont valamiért néha mondja, hogy nem szimpi neki a srác, de nem tudja megmagyarázni, hogy miért nem. Biztos vagyok benne, hogy nem az van, hogy anyám magához akar láncolni, korábbi ismerkedéseknél sem volt jellemző ilyen mondvacsinált indok jellegű dolog. Még azzal se volt gondja, amikor lánnyal randiztam, szóval tényleg biztosan nem az áll a háttérben, hogy egyáltalán az ismerkedésem a probléma. Meg eltiltani se próbál, meg lebeszélni sem próbál erőszakosan.

Akkor mi lehet az oka ennek a szituációnak? Mi lehet az ellenszenv oka?

2022. szept. 8. 13:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
18%
Ha nem ellenezte hogy lánnyal randizol esetleg lehet hogy lánnyal képzel el téged jobban
2022. szept. 8. 13:09
 2/14 anonim válasza:
86%
Gondolom megérzésből nem szimpatikus neki
2022. szept. 8. 13:12
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Fiatalkoromban volt erre példa nálunk is, akkor nem értettem, mi baja, aztán sok év múlva összefutottam az illetővel, és akkor láttam, hogy anyámnak igaza volt.
2022. szept. 8. 13:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan, hogy valakit nem bír valaki. Van valami megérzése, amit nem tud konkrét szavakba foglalni.

Ne erőltesd. Ha lesz valami köztetek és anyukád megismeri, akkor lehet megváltozik azonnal a véleménye. Vagy jól látja amit lát, és majd te is észreveszed a srácban.

2022. szept. 8. 13:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is van ilyen, hogy egyszerűen nem szimpatikus a másik. Nyilván egyszerűbb lenne, ha meg tudná fogalmazni anyukád az okot, de hát van olyan, hogy nem megy.

Ha majd megismeri lehet, ez változni fog.

2022. szept. 8. 13:27
 6/14 A kérdező kommentje:

#1 Nem hiszem, hogy leszbikus kapcsolatban képzelne el engem szívesebben, bármennyire is elfogadó. Egyszerűen annak akkor is csomó hátránya lenne, ha 100% elfogadás lenne (nehezebb pártalálás, nehezebb gyerekvállalás), így meg, hogy ez nincs meg....

Szerintetek amúgy mennyire kéne számításba vennem az anyai megérzést? Van olyan, amikor bejött, de akkor volt előzetes magyarázat is rá. Most viszont csak egy nem tudjuk miért, de ellenszenves érzése van csak. A saját megérzéseim is jók szoktak lenni, és én nem érzem, hogy valami nem stimmelne, aztán lehet csak elfogult vagyok és azért.

2022. szept. 8. 13:32
 7/14 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Hát ezt az idő eldönti. Sok megérzésem nekem is össze jött, sok pedig nem. Amennyiben semmi egyértelmű nincs én e miatt nem ásnám el a kapcsolatom, de biztos jobban odafigyelnék rá titkol-e valamit.

Lehet csak füvezik és nem akarja elmondani, anyud ezt láthatja…

2022. szept. 8. 14:00
 8/14 anonim ***** válasza:
82%

Én nyitott szemmel járnék, de nem offolnám ezért a kapcsolatot.

Esetleg megpróbálhatná anyud megfogalmazni, mi nem tetszik neki. El lehetne indulni annak mentén mondjuk, hogy mikor jött neki ez az érzés (mit meséltél éppen vagy milyen képet mutattál a srácról)

2022. szept. 8. 14:07
 9/14 anonim ***** válasza:
Pontos indokot csak ő mondatja meg ha rakerdezel.
2022. szept. 8. 14:24
 10/14 anonim ***** válasza:
23%
Biztos szexelt már a fiúval titokban.
2022. szept. 8. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!