Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyik lehetőséget válasszam?...

Melyik lehetőséget válasszam? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap ünnepeltük a szülinapom. Ahogy el mentek a vendégek anya rögtön le szidott a viselkedésem miatt, hogy én nem takarítok stb. Mások előtt mindig előadja,hogy milyen kedves,de ha ketten vagyunk mindig veszekszik velem. Nem szeret velem beszélgetni. Ha felhozok egy temat mindig el kezd telefonálni vagy takarítani. Amúgy is nagyon keveset van itthon. Ha látja hogy sírok vagy nagyon magam alatt vagyok csak egy jót röhög rajtam. Általában mikor mindketten otthon vagyunk egész nap takarit és nem nagyon akar velem beszélni.Apum el se jött a szulinapomra,mert a barátnőjével nyaral inkább. Vele nagyon keveset talalkozok.

Ezek nagyon rosszul esnek nekem,mert nalam mindig a család volt az első helyen. De mostmar úgy érzem csak el akarok innen menni,de nemtudom mit tegyek. 19 éves vagyok,jövőre erettsegizek utana szeretnék egyetemre menni és egy tanfolyamot is el akarok vegezni. Ehhez kell a szüleim segítsége,de már annyira szeretnék elkoltozni. Voltam pszichológusnal,mert nagyon érzékeny ember vagyok,régebben bántottak az iskolában,mellesleg a szüleim akkor sem csinaltak semmit,szóval mindig is elvoltam hanyagolva.

Van egy konkrét célom amihez kell a szüleim segitsege,viszont akkor nem szabad velük meg szakitanom a kapcsolatot vagyis nem költözhetek el. Vagy elkoltozok itt hagyom őket és lelkileg rendbe jövök.

2022. aug. 28. 12:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#9 Egyébként egy infós tanfolyamról(programozás és egyebek) lenne szó,erre fizetnének be szuleim amit ha elvegzek sokszorosan megtérül.

Viszont ha elmegyek otthonról nem fizetik,egy érettségivel jó állásom se lesz.

Egyébként még nem döntöttem,pont ezért írtam ki a kérdést,jó lenne ha nem utalkozni jönnél,hanem tanácsot adni

2022. aug. 28. 13:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Diákhitel miért nem jo?
2022. aug. 29. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!