Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámat kirúgták a munkahelyérő...

Apámat kirúgták a munkahelyéről. Mi a tehendő, mit mondjak neki, hogy tudok segiteni?

Figyelt kérdés
Apámat kirúgták a munkahelyéről egy pár hónapja. Keres állást de nem talál. Nagymamámon "élősködik". Szüleim elváltak, közös felügyelet van. Nem hajlandó elmenni dolgozni pl épitőiparba, vagy olyan helyekre, ahova nem kell végzetség. Ha megemlitem neki akkor azt mondja nem akar elmenni épitőiparba. Nem lehet normálisan beszélni vele mert ordit meg lebasz.

2022. aug. 27. 20:26
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
35%

Neked semmi közöd nincs ahhoz, hogy az apád milyen munkát hajlandó elvállalni. Eszem megáll, még a gyerek áll neki dirigálni. Hacsak nem arról van szó, hogy anyád téged is felheccelt, mert így gondolom nincs gyerektartás.

Te is el tudsz menni dolgozni, feltételezem hogy nem tíz évesen írogatsz ide.

2022. aug. 27. 21:05
 12/34 anonim ***** válasza:
88%

8-as Miért kellene egy gépészmérnöknek ilyen munkát végezni?

Nyilván van megtakarítása, nem szorul rá, hogy olyan munkát végezzen, amit 8 általánossal is lehet. Ha nem is mérnökként számtalan más lehetősége is van.

Troll allert!

2022. aug. 27. 21:09
 13/34 A kérdező kommentje:
1 szóval nem emlitettem hogy én dirigálok apámnak, hogy mit vagy épp mit ne dolgozzon. Szimplán egy kérdést tettem közzé hogy egy olyan helyzetben amikor a szülőd 3 hónapja semmit nem keres, mi a tehendő. Mégegyszer mondom, közösen nevelnek a szüleim, nincs semmiféle gyerektartás.
2022. aug. 27. 21:11
 14/34 anonim ***** válasza:
80%

Tehendő :))))) Az valami kendő teheneknek?

TEENDŐ

2022. aug. 27. 21:17
 15/34 anonim ***** válasza:
11%
Próbálkozzon mezőgazdaságban mindig kell a jó szakember és jól megfizetik
2022. aug. 27. 21:21
 16/34 anonim ***** válasza:
82%

"Szimplán egy kérdést tettem közzé hogy egy olyan helyzetben amikor a szülőd 3 hónapja semmit nem keres, mi a tehendő."

- Emellett sokadszorra felrovod neki, miért nem megy végzettséget nem igénylő munkát végezni.

2022. aug. 27. 21:23
 17/34 anonim ***** válasza:
85%
Anyud sem dolgozik?
2022. aug. 27. 22:13
 18/34 anonim ***** válasza:
69%
Perelt akkor ne menjen dolgozni mert ha megnyeri azt az időt ameddig nem dolgozott kikell fizetnie a cegnek.
2022. aug. 27. 22:14
 19/34 anonim ***** válasza:
90%
Ha majd egyszer hasonló helyzetben leszel, elveszted a megélhetésed, és lesz egy kölyköd akit tizenvalahány évig neveltél, etetted, és ő fog elítélni, mert három hónap alatt nem találsz munkát, akkor gondolj vissza erre a kérdésre.
2022. aug. 27. 22:30
 20/34 anonim ***** válasza:
82%

Mért rúgták ki?

8: Nincs megtakarítása? Rosszul fizették?

2022. aug. 27. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!