Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék hogy Apa kevesebb...

Mit tehetnék hogy Apa kevesebbet igyon?

Figyelt kérdés

Mióta elküldték a munkahelyéről elkezdett nagyon inni, napi 1-3 liter pálinkát megiszik egy ültében és még pár doboz sör is elmegy. Ez mondanom sem kell, hogy sok pénzbe is kerül, már alig van a félretett pénzünkből. Olyankor ha berugik agresszív is és ordibál, a szomszédok gyakran átkopognak, hogy mi van, utána kimegy üvöltözni velük. Legutóbb már az ajtót is rugdalta és le akarta pisilni, de megállítottam. Gyakran hányik is a lakásban, szerintem nem bírja a gyomra rendesen az italt vagy ilyesmi. Ketten lakunk, mert anya pár éve elhagyott minket egy külföldi férfi miatt, össze költöztek és gyereket is szült neki.

Az a legaggasztóbb, hogy apa nem is akar új munkahelyt keresni, teljesen maga alatt van. Az se érdekli, hogy alig van már pénzünk ennivalór. Neki az a lényeg, hogy a napi ital adagja meglegyen. Gyakran össze pisilja magát, folyton járatnom kell a mosógépet mert tele vagyunk össze hányt és pisilt szennyessel. Én ezt már egyre nehezebben bírom idegileg. Én tanulok még és próbálok amellett munkát találni, ami nagyon nehéz, mert a környékünkön nincs munkahely. 23L

2022. aug. 25. 07:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
#20: Nem állítom, de ebben az esetben így volt. Idült alkoholista volt, mentő vitte be nem a rendőrség, mert kezdett nagyon rosszul lenni, már halucinált is, pl. kígyót látott a sparhelt alól előmászni.
2022. aug. 25. 11:08
 22/37 anonim ***** válasza:
78%

15# Feleslegesen kötekszel velem, ahelyett hogy számolnál.

A vicc pedig hogy közeli rokonom alkoholista volt, ismertem másik alkeszokat is, tökéletesen tudom hogy mennyit bír inni egy alkoholista.

De! Halálos mennyiséget még a legszebb legendák ellenére sem tudnak meginni vagy elhaláloznak.

Szóval olyan nincs hogy "az igazi alkoholista megiszik 3 liter pálinkát"

2022. aug. 25. 12:03
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
#22: Annál is inkább, mert sok alkoholistának nem is kell nagy menyiség ahhoz, hogy fenntartsa a bódulatát. Olyat viszont láttam (főnököm volt valamikor régen), hogy délelőtt lement neki egy 7 decis vodka, és azt mondta, hazafelé vesz még néhány sört otthonra. Valszeg ez lehet a felső határ, ezen felül már alkoholmérgezés vagy nagyon gyors szervibaj kialakulás jöhet.
2022. aug. 25. 12:14
 24/37 anonim ***** válasza:
76%
Hülyeségeket beszél itt az ember. Meglehet inni 3l pálinkát, azért mert ő a haverjaival 2dl bortól fetreng, nem azt jelenti hogy egy komoly alkesznak nem az lenne a napi adagja. De a kérdésben az van, hogy csak azóta iszik keményen miután kirúgták. Ilyen mennyiséghez, hogy elbírja a szervezet évek kellenek
2022. aug. 25. 19:48
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
24# Mikor rúgták ki konkrétan, van róla információd?
2022. aug. 25. 20:03
 26/37 anonim ***** válasza:
68%
Biztos nem elég ideje. Ha baj lenne, csak több év után kérnél segítséget? Amúgy meg, szomszédom napi 2,5l vodkát iszik, ha hiszed ha nem . Mikor náluk voltam, saját szememmel láttam hogy mennyit is bír meginni egy igazi alkesz. Tehát fazsság hogy lehetetlen ennyit meginni
2022. aug. 25. 20:13
 27/37 anonim ***** válasza:
93%

26 # Ez hamis.

De egyébként lesz@rom hogy ki mennyit képes vedelni "elméletileg" csak zavar ha téves infókat terjesztenek.

2022. aug. 25. 20:21
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

(ja mert apám alkoholista volt 20 éven át , utolsó éveiben én voltam mellette.

Ő egy intelligens, disszidens volt (NYE) és a kapacitása kimerült max 0,5 liter vodka vagy whiskey (jó minőségű)

2022. aug. 25. 20:24
 29/37 anonim ***** válasza:
68%
Ok. Te biztos jobban tudod, biológus, alkoholszakértő, 2dl-től fetrengő laikus ember
2022. aug. 25. 20:24
 30/37 anonim ***** válasza:
23%

És persze abba halt bele.

Szóval nekem senki ne próbálja bemagyarázni a "napi 1-3liter tömény italt" mert ostoba és veszélyes hazugság.

Veszélyes mert ha valaki piálgat és ezt úgymond "etalonnak" veszi, akkor meg fog halni.

Méghozzá amiatt aki ezt a hazugságot terjeszti.

Tisztázzuk : egy nap 0,5 liter tömény alkohol fogyasztása, napi rendszerességgel, egyenlő a totális pusztulással.

Ennél több irány az út a temetőbe.

Aki mást állít az hazudik.

2022. aug. 25. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!