Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék hogy Apa kevesebb...

Mit tehetnék hogy Apa kevesebbet igyon?

Figyelt kérdés

Mióta elküldték a munkahelyéről elkezdett nagyon inni, napi 1-3 liter pálinkát megiszik egy ültében és még pár doboz sör is elmegy. Ez mondanom sem kell, hogy sok pénzbe is kerül, már alig van a félretett pénzünkből. Olyankor ha berugik agresszív is és ordibál, a szomszédok gyakran átkopognak, hogy mi van, utána kimegy üvöltözni velük. Legutóbb már az ajtót is rugdalta és le akarta pisilni, de megállítottam. Gyakran hányik is a lakásban, szerintem nem bírja a gyomra rendesen az italt vagy ilyesmi. Ketten lakunk, mert anya pár éve elhagyott minket egy külföldi férfi miatt, össze költöztek és gyereket is szült neki.

Az a legaggasztóbb, hogy apa nem is akar új munkahelyt keresni, teljesen maga alatt van. Az se érdekli, hogy alig van már pénzünk ennivalór. Neki az a lényeg, hogy a napi ital adagja meglegyen. Gyakran össze pisilja magát, folyton járatnom kell a mosógépet mert tele vagyunk össze hányt és pisilt szennyessel. Én ezt már egyre nehezebben bírom idegileg. Én tanulok még és próbálok amellett munkát találni, ami nagyon nehéz, mert a környékünkön nincs munkahely. 23L

2022. aug. 25. 07:15
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
97%
Ha ilyen szinten iszik, akkor te már semmit nem tehetsz. Próbálj minél hamarabb elszabadulni tőle. Ne tedd tönkre miatta a saját életedet.
2022. aug. 25. 07:23
 2/37 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos nem tudsz tenni semmit! Mentsd magad, mert ez csak rosszabb lesz.
2022. aug. 25. 07:30
 3/37 anonim ***** válasza:
46%

Ez egyszerűen nem igaz.

Fizikailag képtelenség, teljesen lehetetlen meginni 1-3 liter pálinkát.

Ebből vélelmezhető hogy kamu kérdés az unatkozó troll újabb próbálkozása.

2022. aug. 25. 07:32
 4/37 anonim ***** válasza:
96%
Semmit. Ő alkoholista. Ha ő nem akar leszokni, ti a fejetek tetejére is állhatok.
2022. aug. 25. 07:32
 5/37 anonim ***** válasza:
78%
3-as: aki "edzésben van", az simán meg tud inni ennyit!
2022. aug. 25. 07:36
 6/37 anonim ***** válasza:
14%
Ne vedd meg neki a piát.
2022. aug. 25. 07:40
 7/37 anonim ***** válasza:
65%

De 5ös, a mondat lényeges része nem igazán a 3 liter, nézd:

"napi 1-3 liter pálinkát megiszik egy ültében"

Ha "edzett" is rá, durva egy ültő helyében...

2022. aug. 25. 07:41
 8/37 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos, az ilyen menyiségű szesz egy-két éven belül el fogja vinni.
2022. aug. 25. 07:58
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora mennyiség alkoholmérgezést okoz. Egyik ismerős napi 1 l ivott meg. 2 év alatt elvitte. Besárgulva májelégtelenségben halt meg a kórházban.

Akárhogyan is edzésben van valaki, ez képtelenség.

Amikor a máj lebontja az alkoholt acetaldehid keletkezik, ami méreg.

Amy Winehouse egyszerre "egy ültő helyében" 2 üveg vodkát nyakalt be. Bele is halt.

2022. aug. 25. 08:12
 10/37 anonim ***** válasza:
78%
#9 vagyok. Ha egyszerre a fater benyakalna ennyit már meghalt volna.
2022. aug. 25. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!