Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondta ezt a nővérem?

Miért mondta ezt a nővérem?

Figyelt kérdés
Most mutattam be otthon a barátomat, 3 hónapja vagyunk együtt. Ő az első barátom, de neki volt már kapcsolata. Ott volt a nővérem is amikor bemutattam, és a nővérem végig nagyon fura volt, alig beszélt, pedig nagyon sokat szokott. Majd mikor a barátom elment, meg a szüleim is elkezdtek elpakolni, ilyesmi. Megkérdezte, hogy lefeküdtünk-e már, mondtam, hogy nem, de nem akartam ezt annyira kifejteni. Erre nem túl kedvesen közölte velem, hogy akkor azonnal tegyem, mert el fog hagyni egy bevállalósabb, csinosabb csajért, aki “hagyja magát megdugni”. És hogy senki nem szereti a félénk, szűz csajokat, meg a “lassan haladjunk” dolgot. Ő elvileg 15 volt amikor a 3. randin lefeküdt a pasival, mert így kell, hogy a srác ott maradjon, azután még egy évig együtt voltak. Nekem nagyon rosszul esett, mert tudom, hogy nem vagyok bombázó, de a családom folyton azt súlykolja, hogy nem vagyok valami csinos, és mindenképpen válasszak “alsóbb kategóriás pasit”. Anyu is kérdezte rögtön mikor elment a barátom, hogy mit csináltam egy ilyen pasiért… Lehet tényleg nem érdemlem őt meg, és a családom csak a nagy pofára eséstől akar óvni, és én még mindig valamennyire “kapcsolatra érdemesnek” tartom magam, amikor ez nincs is így? 17L

2022. aug. 23. 21:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
99%
Ne hallgass rá. Légy önmagad. 40f
2022. aug. 23. 21:37
 2/20 anonim ***** válasza:
98%
Ne vedd magadra a nővéred, csak irigykedik.
2022. aug. 23. 21:39
 3/20 anonim ***** válasza:
94%

Mindenkinek joga van irányítani az életét, döntéseket hozni, ami befolyásolja azt. Nem kell Szűz Máriának maradni, de szerintem a nővéred 15 évesen egy kicsit elsiette. Egyébként meg ha már eljutottatok addig, hogy bemutattad őt a családodnak, akkor szerintem simán elképzelhető, hogy komolyan gondolja. Ha rád akar erőszakolni valamit, amit te nem akarsz, akkor mondd meg neki, hogy ez sok. Ha megérti és visszavesz, akkor becsülendő, ha nem, akkor az meg elég nagy bunkóság és önzőség:/

Remélem tudtam segíteni, Kérdező és sokáig a sráccal:D

Igen, tudom, hosszú lett, lehet lepintozni.

2022. aug. 23. 21:42
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, igen romboló lehet nálatok a család 'hozzád állása'. 17 éves vagy, nem kell egy hirtelen ágybabújással 'megtartamod' a krapekot. Ha már 3 hónapja együtt vagytok, akkor a srác vélhetően más szemmel néz téged, mint a szüleid vagy a nővéred. Esetleg felfedezte már, hogy lehet, hogy nem vagy bombázó ( de az is lehet, hogy ő igenis bombázónak lát téged- tudod, a szerelem csodákra képes) de van eszed, lelked, szimpatikus személyiséged, és lehet, hogy ez számára elég. Hallgass az ösztöneidre, bízz a fiúban és a nővéred és az anyád hülyesége: egyik füleden be, a másikon ki! Sok boldogságot neked! ( Ja, én se voltam sose bombázó, mindig csak egy férfi érdeklődött utánam, de mindig pont az az egy, akit éppen én szerettem volna. Tudod, a nembombázóknak általában csak egy jut- az, aki bombázónak látja őket.)
2022. aug. 23. 21:44
 5/20 anonim ***** válasza:
98%

Egyáltalán nincs igaza a noverednek, ne haragudj, hogy ezt mondom, de egy hülye liba. Az a pasi, akit így lehet csak megtartani, az menjen is , ahová akar.

Azt sem értem miért kell egy lányba azt sulykolni, hogy nem csinos meg társai. Ez nem normális . Többet nem nagyon vinnem haza a srácot, ha lehet inkább nála kéne talalkoznotok.

2022. aug. 23. 21:47
 6/20 anonim ***** válasza:
99%

1. A nővéred megbánta, amit 15 évesen tett, de ezt talán magának sem ismeri be, és szeretné, ha mások is kötelességből feküdnének le másokkal, ahogy ő tette.

2. Csak beállt a sorba, mert a szüleidtől is azt látta, hogy teljesen ok téged megalázni.

2022. aug. 23. 21:50
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Meg ne haragudj de a családod nem normális,hogy a bánatba mondhatják azt hogy nem vagy szép?gondolom rendesen ki vagy használva és a tesódal meg kivèteleznek?hát hogy le feküdt 15 évesen normális szülő igen elbeszélgetett volna vele
2022. aug. 23. 21:50
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

A nővéred nagyon gusztustalanul viselkedett, és egyáltalán nem kell rá hallgatnod, nem hiszem, hogy ha ilyeneket mond ahelyett, hogy veled örülne, akkor egyébként jó a kapcsolatotok. Szerintem nem ő az, akitől bármikor is tanácsot kellene kérned. (Én is 15 voltam az első kapcsolatomban, több mint 1 évig nem feküdtünk le, semmi gond nem volt, évekig együtt voltunk.) Sajnos anyád sem különb nála. Az meg különösen szomorú, hogy téged otthon a külsődért kritizálnak, és az önbizalmadat ezzel rombolják.

Biztosan semmi gond nincs veled, és fogadni mernék, hogy a külsőddel sem. A srácnak meg megfelelsz, neki te tetszel, téged szeret, legyetek boldogok, és ne foglalkozz azzal, hogy ki-mit mond.

2022. aug. 23. 21:53
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass a nővéredre, úgy csináld, ahogy neked és a barátodnak jó. Nagyon pofátlanok a családtagjaid, amiért az orrod alá dörgölnek olyasmit, hogy nem vagy csinos és "alsóbb kategóriás pasi" kellene neked, az ilyeneket engedd el a füled mellett, csak le akarnak húzni. Talán azért, mert a saját házuk táján is bőven van mit söprögetni, és akkor másnak se legyen jó. Megjegyzem, az a pasi, aki csak a külseje meg a gyors dugás miatt van egy nővel, annyit is ér, nem érdemes időt áldozni rá. A barátod vélhetően ennél jóval értelmesebb.
2022. aug. 23. 23:13
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha már három hónapja jártok, és még nem feküdtetek le, az azt jelenti, hogy a srác komolyan gondolja veled. Ne hallgass a nővéredre, se másra, majd megteszed, ha te is jónak látod, és mindketten szeretnétek.

N

2022. aug. 24. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!