Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az osztrák rendőrök miért...

Az osztrák rendőrök miért ilyen tehetetlenek?

Figyelt kérdés

A biológiai “”anyám”” zaklat havonta minimum egyszer. Minden nap részeg, de addig nem izgat, amíg nem lesz a környékemen.

Amikor zaklat ijesztő dolgokat tesz. Enyhe pánikroham jön rám, ha dörgést vagy csengetést hallok. Most se merek elaludni, nincs senkim, akinél aludhatok. Dolgozom, tanulok egyben és így van egy bérelt szobám. Nem élünk együtt. Mindent én fizetek, neki nincs munkája sem csak más nyakán él.

A rendőrök csak annyit tesznek, hogy lefényképezik a személyim és röviden kikérdeznek és elrohannak. Legalább valami pénzbírságot adhatnának anyámnak, mert ez bevállt az exénél. Költözni akarok, de aztán a nagymamám utálatát hallgathatom egy életre, hogy csak miatta hagynám ott az olcsó albérletem. Sarokba vagyok szorítva, szó szerint csak magamra támaszkodhatok.

Anyum azt hazudta mamámnak, hogy nem zaklatott ma engem és ezt mamám benyelte neki, mert anyum már akkor nem volt részeg és “otthonában” volt. Nagybátyam legalább hisz nekem. De most magamat kezdem megkérdőjelezni, hogy vajon én vagyok e a beteg és hallucináltam e? Nyilván nem, de azért megfordul a fejemben.

2022. aug. 22. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem költözz. Lehet találsz hasonló áron szobát, meg azért ne legyenek pánikrohamaid, hogy a mamád ne utáljon. Ha nem érti meg neked ez mekkora stressz, így járt. Saját magad vagy a legfontosabb! Mellesleg nem csak osztrák, a magyar is ilyen. Volt egy zaklatóm, kocsim megrongálta, munkahely, otthonom előtt várt, de amég nem tesz semmit a rendőrök se
2022. aug. 22. 23:27
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk mert ott is meg van szabva hogy mit tehetnek és mit nem, ebben az esetben ennyi, pénzbirságot sem osztogathatnak csak úgy miért is ne alapon.
2022. aug. 22. 23:59
 3/8 anonim ***** válasza:
39%

Rendőr ilyen ügyben helyszíni pénzbírságot nem szabhat ki, és nincs is rá felhatalmazása. Csak a bíróság dönthet erről.

Szóval nekem ez az egész kicsit bűzlik.

2022. aug. 23. 00:38
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Költözz másik albérletbe, és ne áruld el a címedet.

Ha úgyis te fizetsz mindent, semmit se veszítesz, ha megszakítod a kapcsolatot a rokonsággal. Ha van még cuccod náluk, azt persze elôbb el kell hoznod.

2022. aug. 23. 04:43
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

Most nem azért, de miért nem egy osztrák oldalon kérdezed meg?

Nekem az a fura, hogy az egész família kint élt, vagy mi? Egyébként akkor hívd rá a rendőröket ha odamegy és zaklat

2022. aug. 23. 04:50
 6/8 anonim ***** válasza:
6%
jajmá, ez csak kamu. már a szavakból tudom, de a stílusa tipikusan felismerhető
2022. aug. 23. 05:31
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Ausztriában nem is nagyon élnek magyar nemzetiségűek. Akik meg kitelepültek (munka miatt), azok meg nem nagymamástul-nagybácsistul mennek.

Szóval akkora ordas kamu, hogy csak na!

2022. aug. 23. 08:59
 8/8 anonim ***** válasza:
27%
Költözz oda el oda ahol nem talal rad. Mást nem tehetsz, a rendorok meg tehetetlenek h nem csinal durva dolgokat. Esetleg kerj tavoktartast tőle es akkor mar tehetnek valamit. Ha azt megszegi.
2022. aug. 24. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!