58 éves Anyámat a közelünkbe kéne költöztetni?
Egy vidéki városban élt mindig is a családunk. Én 15 éve Budapesten élek. Nagyszüleim az évek során elhunytak. Unokatestvéreim mind külföldön vannak. Bátyám most költözött végleg az USA-ba. Anyám húga most jelentette be, hogy árulják a házukat. Ha ők is elmennek, nem marad ott egy szál rokon se. 180 km-re van tőlünk, Anyám gyakran panaszkodik, hogy ritkán látja az unokákat, nehéz mindenkinek eljutni a másikhoz. Szerintem már így semmi se fogja odakötni. Barátai már rég nem ott élnek, a város tele idegen vendégmunkásokkal, ismerős arcot alig látni.
Azon gondolkodtam, hogy felvetném neki, hogy egy Budapest melletti kisvárosba kellene költöznie. Nem magunk miatt, miatta. Bármi van, egyszerűbb. Ha idősebb lesz, hozzánk is költözhet majd ha akar. Tesómhoz is egyszerűbb elrepülni innen, tudunk segíteni is. Most a bécsi repülőtérről járkál egyedül, panaszkodik miatt. Itt meg kivinném a ferihegyire, érte is mennék. A gyerekekhez is többet tudna jönni.
Szerintetek jó ötlet lehet ez?
"a lánya 15 éve él máshol, a fia pedig szintén nem 2 hete él egy másik földrészen, ugye"
Igen. De csak mostanában fog odáig fejlődni a helyzet, hogy már kb. senkije sem marad ott, a környéken:
"Bátyám most költözött végleg az USA-ba. Anyám húga most jelentette be, hogy árulják a házukat."
Senki se nézi őt idiótának és senki se akarja, hogy elköltözzön, ha ő maga nem akar költözni. Egyelőre annyi a kérdés, hogy egyáltalán elővegye-e a témát a kérdező. Jó, szerinted nem, vettük az adást, köszi.
Szerintem nincs annyi ennyi ebben a kérdésben, hogy személyeskedve kelljen támadni engem … Nem tudom nektek mi bajotok van? Ennyire ki vagytok készülve, idegesek vagytok? Egy ilyen “hülyeségen” így fröcsögni, ráadásul más dolgán. Saját problémáitok esetén idegrohamot kaptok vagy mi?
Aki normálisan válaszolt annak köszönök! Aki meg nem tud értő olvasni, ahhoz nem tudok semmit mondani
58 éves, nem 78.
Hagyjátok már szerencsétlent élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!