Mamámat ide akarom költöztetni, hogyan érjem el a családnál?
Mamámnak 2-4 hónapja lehet hátra, nem tudja ellátni magát, egyedül él, de a 6. emeleten, lift nincs.
Így arra gondoltam, hogy mivel én csak hétvégén járok iskolába, ápolnám, de a szüleim hallani sem akarnak erről. Ők nem szeretik a mamát, nem is nagyon látogatják. :(
Nagy házunk van, elférne a vendégszobában, ami az én szobám mellett van, az meg nem kerülne sokba, hogy itt él, mivel alig eszik, gyógyszereket sem szed, végstádiumú..
19/L
Ja és amúgy tipikusan az a nagymama, aki süt-főz (már amíg tudott), kedves, aranyos.
Egy nagyon régi vita miatt nem szeretik a szüleim, de az már 20 éve volt kb..
Kinek az édesanyja?
Amúgy meg... szerintem kérdezd meg, hogy amikor öreg és beteg lesz valamelyikük, és a lányod magatokhoz akarja venni, akkor Te is ezt reagáld?
Igen, ez érzelmi zsarolás. Jelen helyzetben megengedett.
Tök régi ház, ott lakik már vagy 40-50 éve. Most még kórházban van, de mivel nem tudnak vele mit csinálni, vagy öregek otthona, vagy hospice. Vagy hozzánk..
Rajtunk kívül nincs senkije :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!