Mit lehetne csinálni?
Már annyira elegem, hogy apámnak mindig fontosabb a nagymamám, mármint az ő anyja, értitek.
Momdok pár példát, ha mondjuk nekem kellene valami a boltból, vagy ilyesmi, akkor egyből azt kapom, hogy ő most biztos nem megy sehova, és hogy nem igaz hogy ez nekem annyira fontos lenne.
Na már most ha a mamám kér egy jelentéktelen dolgot, akkor már 5 perc múlva a boltban van.
Vagy egy másik példa, én mindig ásványvizet szoktam inni, és kitalálta a mamám, hogy majmolni akar, és neki is az kell.
Viszont mikor elfelejtett magának hozatni, és csak egy üveggel volt neki, apám elvette az enyémet, mondván hogy én ihatok mást, khm mintha a mamám nem.
És ezt én már nem bírom elviselni. Most lehet hogy önzőnek tűnök, de nem csak nálam, hanem anyámtól, és úgy mindenkitől is fontosabb mamám.
Mégis mit csinálhatnék ez ellen?
Beszélni nem tudok az apámmal, mert csak egy hatalmas veszekedés lenne belőle, és csak még rosszabb lenne a helyzet.
Én már tényleg nem tudom hogy mit tehetnék.
#30 én vagyok óvodás?
Ugyan kérlek. Mi volt a kérdésemben ami erre utal?
Inkább az hogy nem tetszik amit mondtam, az meg nem az én bajom hogy konkrétan magadra is vetted, mert akkor eszerint tényleg igazam van, és te is ilyen embernek tartod magad.
#31 köszönöm szépen
Végre egy normális ember is idetévedt.
Ja és gratulálok a kicsihez:)
Komolyan nem engednek el sehová, egész nyáron otthon ülsz, és csak az zavar, hogy a mamád előbb kap meg a boltból ezt-azt, mint te?
Vannak itt bajok.
És én most mit kezdjek azzal hogy nem engednek sehová?
Szökjek el, vagy mi?
Egyébként nem, nem autóval visznek suliba. Busszal járok, viszont számon van tartva a szüleimnél, hogy mikorra kell hazaérném, mert tudják hogy mikor jön a busz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!