Mit tegyek, ha elhagytam apám kanalát?
Ha azzal ettél, gondold végig mit. Hogyha valami eldobható doboza volt, akkor kukába keresd, de ha tányérból, akkor meg a mosogatógép/mosogató közelébe(persze csak ha beraktad)
Nézz körül ott ahol ettél vele!
Ez amúgy miféle kanál? Sima étkezőkanál vagy valamiféle díszkanál? Értem, hogy örökség, de HA csak egy szimpla, közönséges kanál, akkor is mi a bánatnak kell étkezésre használni egy elhunyt személy örökül hagyott emléktárgyát? Én a helyedben bebugyolálnám valami kendőbe és biztos helyen tárolnám valami fiókban vagy polcon. Erre mit csinálsz egy emléktárggyal? Elhagyod...
Ahogy a többiek is írták, azonnal keresd meg.
Normális esetben egy kanállal az ember a konyhában vagy az étkezőben eszik, onnan ki sem viszi. Onnan bekerül a mosogatóba és el lesz mosogatva.
Ha te máshova is vitted, akkor gondold végig, hova, és ott keresd.
Hát én mondjuk a nagymamám régi kávés pohárból szeretem a reggeli kávét, mert akkor úgy érzem, együtt kávézunk....
Kukát nézném én is át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!