Mégis miért csinálta ezt apu?
Tök jófej apád van! Egyszerűen csak meg akart védeni.
Gondolom te adtad meg a srác számát, ha őszinte lettél volna, és elmondod, hogy összevesztetek, és nélküle rúgtál be, nyilván nem hívja fel.
Lehet inni alkalmanként és bevallom amikor én 17 éves voltam majdnem minden hétvége egy alkalom volt, de egy valamit sosem csináltam és azt javaslom Te sem tedd, hogy nyomorúságod okán iszol, úgy, arra még keveset se! Ne egy reakció legyen valamire az ivászat!
Apád szimplán félt és kérhetem, hogy értsd meg, de úgy sem fogod... lányos apaként megélni azt, hogy a lányod egy fiúval randizik és mindjárt tovább gondolja mindenki, hogy akár le is fekszik vele, az k.... szar érzés! Hiába az élet rendje, attól még szar, és annak az apának szar, aki jó apa, azaz ha olyan volna édesapád, ami most neked pont kényelmesebb volna (hogy nem érdekli mit csinálsz), akkor volna rossz apa!!!
Bocsi off, de amúgy ez miért van vajon, most elgondolkoztam..? Mármint, hogy egy apukának ez rossz, de ha pl egy fia lenne randin a lánnyal akkor meg nem ezt érezné.
Kérdező, amúgy szerintem is jófej volt csak apud, ne őt hibáztasd ezért. Nem tudta az előzményeket se, azért cseszte le a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!