Miért csinálta ezt mégis?
Figyelt kérdés
a legutolsó kapcsolatm úgy ért véget, h a srác megcsalt az exével, nagyon összevesztem vele, kidobtam. azóta eltelt 7hónap nemis beszéltünk megutáltam.
de az egyik közösségi oldalon a társkereső kérdésben rám nyomott, hogy válaszolt 1 velem kapcsolatos kérdésre, nagyon felidegesített...
2010. márc. 18. 18:10
1/6 anonim válasza:
Volt egy megnyilvánulási lehetősége és élt vele. Többre én nem gondolnék.
2/6 A kérdező kommentje:
amugy megtehette volna, h nem válaszol a kérdésre.
2010. márc. 18. 18:16
3/6 anonim válasza:
Ezek szerint ő nem utál Téged, csak egy vagy az ismerősei közül. Benne van a pakliban, hogy "összefuttok" egy-egy ilyen oldalon, ne bosszankodj ezen, nem zárhatod ki mindenhonnan se őt, se Magad.
4/6 anonim válasza:
Jelzi,hogy jol van és eszébe jutottal!
5/6 anonim válasza:
Csak tartaléknak akar Téged, hogy ha úgy alakul, visszamehessen. Szemét, aljas dolog!
6/6 A kérdező kommentje:
hozzám ugyan vissza nem jön! jelenleg boldog párkapcsolatban élek!:)
2010. márc. 19. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!