Szülők! Ha a 17 éves lányotok egy 42 éves férfival lenne párkapcsolatban elfogadnátok a döntését?
En 43 eves vagyok, igaz no, de el nem tudom kepzelni, h ennyire fiatallal "jarjak"... Meg a 30 korulit is furcsanak erzem.
Bar pasiknal lehet mas, de azert na.
Nekem volt egy ferfi ismerosom, mindig hozzad hasonlo koruakkal jott ossze. Igaz, o azert, mert nem tudott "eleget nyujtani" egy korosztalyaba tartozo nonek. Leragadt szellemileg azon a szinten. 🤷🏼♀️
A 17 éves nem kislàny, nem is illegàlis, tehàt a csàvó nem pedofil.
21
Nem leragadt a tinik szintjén, hanem valószínűleg nem is akart semmit sem nyújtani a kiégett, unalmas gold diggereknek.
Ellenezném, és a házamba be nem tenné a lábát egy ilyen "férfi".
Lehet pc felfogást nyomni ebben a témában, meg kivétel sztorikat felhozni, de aki férfiból van az tudja mi a dörgés egy ilyen esetben.
Nyilván nem verném ki a balhét a lányom előtt, mert ilyenkor a veszekedés még jobban megnehezíti a dolgokat.
Gondolom, hogy a pasi épp elhagyni készül a családját, hogy veled lehessen, mert kell neki a fiatal punci.
Vagy ha nem, akkor olyan infantilis, hogy a korabelieknél nincs esélye, ezért alacsonyodik le a te szintedre.
Ha lenne egy 17 éves lányom ilyen helyzetben, egyáltalán nem támogatnám a "kapcsolatot", nagyon komolyan elbeszélgetnék vele.
22es,😂😂😂
Azert egy 40+-os nonek mar altalaban kialakult elete, egzisztenciaja van. (Bar en is csak a sajat nevemben beszelhetek. Nem konnyu lenyugozni. Nem tudja mondjuk beadni, h azert olyan pici es puha, h ne fajjon😉🤣😙)
A golddiggerek legtobbszor epp a fiatalabb generaciobol kerulnek ki.
De mind1 is.
#22:
a 17 éves kamasz, tini. Ugyan jogilag nem pedofil (sajnos), de akkor is undorító és valami nincs rendben a fejében.
Ha meg a korához passzoló 35-45 éves nőket kiégett golddiggereknek tartja, akkor ő a kiégett. Mellesleg nem tudunk a pasiról semmit, könnyen lehet, hogy csóró.
Egy 40-es, középkorú pasinak semmi keresnivalója egy gimnazista tini mellett, és amit még nem tud a lány, elcseszi a szép tini éveit egy papira. Neki a saját korozstályában kéne bontogatni a szárnyait és élményeket szerezni. Nem pedig egy apja korabeli vén fószer mellett lenni.
Mindenkinek köszönöm a válaszait és a különböző nézőpontokat.
A szüleim szeretnének eltiltani tőle, mindenáron azt szeretnék ha szakítanánk, mert számukra ˝ciki˝ hogy a lányuk egy 42 évessel jár.
Megértem az álláspontjukat, de döntésthozni nehezebb, mert nagyon jól érzem magam a párom társaságában.
24
Nem magamat nyugtatom, de nem kell senkinek egy elszàllt igényekkel rendelkező Disney krva. De làtom magadra ismertél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!