Szülők! Ha a 17 éves lányotok egy 42 éves férfival lenne párkapcsolatban elfogadnátok a döntését?
Ez a pali 100% hogy totál gyökér.
És az is milyen gáz már, hogy többen amikor a pedó hajlamokról írnak, nem is tagadják, hanem jönnek erősködni, hogy nem pedó hanem ebe...
Hát barátom, lehet hogy az se normális dolog, ha ilyen szép orvosi neve van, nem? Nem esik le, hogy valami nagyon el van torzulva benned? Ez nem olyan jó érv ám, mint hiszed.
És jönnek itt azzal, hogy nem illegális, mert a beleegyezési így meg nagykorúság amúgy.
Mintha a törvény betűje lenne az, ami eltántorítja őket. Azért ezen is elgondolkoznék.
A törvény nem valami állandó, Istentől való morális jó, csak azoknak az embereknek az értékrendjét tükrözi, akik hatalmon vannak.
Ahol pedofil hajlamú a vezetés, ott pedofil barát törvények lesznek, mert ez kedvez nekik.
Szerintem minden józan normális ember érti, hogy ha egy 14-17 éves egy korabelivel kísérletezik, az nem ugyanaz, mint összeállni egy 20-30 évvel idősebbel.
Voltam hasonló szituban, 18 évesen 35 évessel jártam. Eleinte minden szép volt, önálló férfi, lakása van, autója, mentünk ide-oda, stb stb... aztán kiderült hogy egy elmebeteg, manipulátor, sőt meg is vert. Minden barátomat elmarta mellőllem, volt hogy bezárt a lakásba míg ő elment, vagy leugrott a boltba és csak reggel jött haza. Elég nehezen tudtam megszabadulni tőle, öngyilkossággal meg gyilkossággal fenyegetett, zaklatta a rokonaimat, ismerőseimet.
A szüleim sosem tiltottak tőle de nem nézték jó szemmel és minden nap imádkoztak hogy szakítsak vele.
Amúgy én kíváncsi lennék a kérdezőre, hogy ismerkedik meg egy ilyen két távoli korosztály, és mi tetszett meg benne hogy összejöjjön vele.
Komolyan érdekel, nem ítélkezek :D
Mondanám, hogy sugar daddy, vagy apakomplexus, de sokszor normális családok lányai is csinálnak ilyesmit, számomra teljesen érthetetlen.
"Amúgy én kíváncsi lennék a kérdezőre, hogy ismerkedik meg egy ilyen két távoli korosztály, és mi tetszett meg benne hogy összejöjjön vele."
Megmondom én, ezek a pasik direkt keresik azokat a gyereklányokat, akik kiszolgáltatottak.
A környezetemben az összes ilyen nagy korkülönbséges kapcsolatba került lány hasonló háttérrel indult.
- érzelmileg sérült viszony egy, vagy mindkét szülővel, és igény arra, hogy valaki "védelmezze", kimemtse a családból őket
-általában valami trauma, ami miatt "korán kellett felnőniük", azaz nincs kapcsolódási pont a saját korosztályukkal, elveszettnek érzik magukat
-tipikusan azok a "buta de szép" lányok, akikkel elhitették, hogy a testük az egyetlen érdekes dolog bennük
-akik valamiféle abúzív közegből jönnek, így nem tűnik fel nekik a manipuláció, a játszmák
-tapasztalatlan, nagyon minimális élettapasztalatú, álmozdozó lányok, akiknek az egyetlen egészséges párkapcsolati minta a médiából jött, és emiatt bekajálják a lovebombingot.
És a baráti körben ezeket a lányokat 5-10 évvel később mind bántalmazta a férje, nem jutottak el addig, hogy az egyik fél öregember, a másik felnőtt nő.
A pasi általában csinált neki egy vagy tòbb gyereket, abúzív lett, aztán lelépett egy tőle még fiatalabb lánnyal.
Szóval ja, ha azt hiszi itt bárki, hogy ezek együtt fognak megöregedni, az nagyon naív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!