Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem voltam egy kicsit nyers?...

Nem voltam egy kicsit nyers? Jobban jártam volna ha csendben maradok?

Figyelt kérdés

Alap problèma: Anyámék elváltak 15 ève

Alap story: esküvőmre, mindkettőt meghívtam, ès igent mondtak. (apum nem ment el nővérem esküvőjére, anyum arra számított, hogy nem lesz ott)

Anyum beközölte,(megtudta, hogy apum ott lesz), hogy egy sofőr hozza fel pestre, ezért a vacsorán nem tudnak ott lenni. (volt esemèny közte, de az lènyegtelen)

Esküvő után 2 nappal, telefonon beközölte anyum, hogy "tudtunk volna maradni, de nem akartak az utolsó percben szólni, hogy ne legyen kellemetlen." (bátyàm vele jött fel, ezért neki is mennie kellet) erre a válaszom, hogy"18 főre volt terítve, 18 főre rendeltük a kaját, ès úgy volt megcsinálva az ülèsrend, hogy maradtok a kaján, és ha azt mondtad volna, hogy maradtok, akár 2 percel előtte, akkor sem kellett volna semmit se változtatnunk... kèszültünk, hogy hátha maradtok. "

Nem volt ez egy kicsit erős? Mert tudtam azt, hogy nem maradnak, csak annyira kifogás szaga volt, és azt nem szeretem....

2022. júl. 28. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Hat ha anya azért nem maradt volna az eskuvomon mert van ott nem kivanatos szemely, (tok mindegy kicsida) en nyersebb lettem volna vele mint te.
2022. júl. 28. 16:07
 2/9 anonim ***** válasza:
96%

Kár emiatt enned magad. Azok alapján amiket írtál nekem annyira tűntél csak nyersnek, mint ahogy anyud is furin érezte magát.

Gratulálok az esküvőhöz, és sok boldogságot kívánok Nektek! <3

2022. júl. 28. 16:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyádat nem kell komolyan venni ezek után. Játssza csak a sértődött királylányt, aki azt hiszi, hogy körülötte forog a világ, akinek akarja. Az ő vesztesége, ha ennyire idióta, már bocs, főleg 15 év után. Nekem biztos nem játszmázna...
2022. júl. 28. 16:15
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem voltál nyers. Én anyaként szégyellném magam, ha ne vennék részt a fiam esküvői vacsoráján, mert ott a volt férjem. Azért van ott, mert ott a helye. Ahogy nekem is. Majd nem egymás mellé ülünk és ennyi.
2022. júl. 28. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ebben mi volt a nyers? Tök normális hangnemben közölted a tényeket.
2022. júl. 28. 17:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Legkevésbé sem.
2022. júl. 28. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eléggé vájt fülem van a nyers dolgokra, eléggé érzékeny vagyok, de ebben még én sem találok semmi nyerset.
2022. júl. 28. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltál nyers.
2022. júl. 28. 22:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Te?....

Abszolút nem.

Anyád játssza a dámát....

2022. júl. 29. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!