Nem voltam egy kicsit nyers? Jobban jártam volna ha csendben maradok?
Alap problèma: Anyámék elváltak 15 ève
Alap story: esküvőmre, mindkettőt meghívtam, ès igent mondtak. (apum nem ment el nővérem esküvőjére, anyum arra számított, hogy nem lesz ott)
Anyum beközölte,(megtudta, hogy apum ott lesz), hogy egy sofőr hozza fel pestre, ezért a vacsorán nem tudnak ott lenni. (volt esemèny közte, de az lènyegtelen)
Esküvő után 2 nappal, telefonon beközölte anyum, hogy "tudtunk volna maradni, de nem akartak az utolsó percben szólni, hogy ne legyen kellemetlen." (bátyàm vele jött fel, ezért neki is mennie kellet) erre a válaszom, hogy"18 főre volt terítve, 18 főre rendeltük a kaját, ès úgy volt megcsinálva az ülèsrend, hogy maradtok a kaján, és ha azt mondtad volna, hogy maradtok, akár 2 percel előtte, akkor sem kellett volna semmit se változtatnunk... kèszültünk, hogy hátha maradtok. "
Nem volt ez egy kicsit erős? Mert tudtam azt, hogy nem maradnak, csak annyira kifogás szaga volt, és azt nem szeretem....
Kár emiatt enned magad. Azok alapján amiket írtál nekem annyira tűntél csak nyersnek, mint ahogy anyud is furin érezte magát.
Gratulálok az esküvőhöz, és sok boldogságot kívánok Nektek! <3
Te?....
Abszolút nem.
Anyád játssza a dámát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!